Redactia.ro
Home » Sport » Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, mesaj de pe patul de spital!

Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, mesaj de pe patul de spital!

Fatih Terim, mesaj de pe patul de spital!

Fatih Terim a fost depistat pozitiv în urmă cu două zile cu COVID-19. Antrenorul echipei Galatasaray, în vârstă de 66 de ani le-a transmis fanilor un mesaj de pe patul de spital.

Antrenorul lui Florin Andone, Fatih Terim este internat de două zile în spital. A fost infectat cu COVID-19. Campionatul Turciei a fost printre ultimele suspendate. Galatasaray a suspendat toate activitățile pe 17 martie.

„Am sentimente atât de frumoase şi de speciale încât simt fiecare rugăciune în suflet. Acesta este pentru noi toţi un examen, un examen de care vom trece cu rugăciunile voastre şi cu urările voastre frumoase. Sunt bine şi, cu voia lui Allah, voi fi şi mai bine. Vă mulţumesc tuturor cu mâna pe inimă”, a scris Terim pe rețelele de socializare.

Fatih Terim este tratat la spital

Imediat după ce a aflat că este infectat, antrenorul a fost internat.

“Sunt în spital, pe mâini bune. Nu vă faceţi griji”, a scris luni pe Twitter.

Și rivalii de la Fenerbahce au anunțat că au două persoane bolnave. Nu au făcut însă publice numele.

„După efectuarea testelor, unul din jucătorii echipei şi un membru al personalului medical au prezentat simptome legate de noul coronavirus (COVID-19),” a fost comunicatul celor de la Fenerbahce.

În urmă cu câteva zile mai mulți baschetbaliști de la Fenerbahce au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Șumudică a plecat urgent din Turcia

După ce în Turcia au început să apară din ce în ce mai multe cazuri, Marius Șumudică a decis să vină în România. A închiriat un avion și i-a luat cu el și pe ceilalți români de la Gaziantep. Șefii echipei nu au fost deloc încântați de decizia luată de antrenorul român, care spun ei i-a anunțat printr-un mesaj vocal că pleacă din Turcia.

„Oamenii din Turcia au fost foarte generoşi cu mine. Le mulţumesc şi îi rog să trateze foarte serios această situaţie şi să ia toate măsurile de protecţie. Până la urmă, vom învinge acest virus, toţi împreună”, a spus Șumudică.

Loading...