Redactia.ro
Home » Sport » Șefii lui Gaziantep sunt supărați pe Șumudică! Antrenorul a fugit din Turcia

Șefii lui Gaziantep sunt supărați pe Șumudică! Antrenorul a fugit din Turcia

Șefii lui Gaziantep sunt supărați pe Șumudică

Șefii lui Gaziantep sunt supărați pe Șumudică. Antrenorul a închiriat un avion și a plecat din Turcia, fără acordul clubului. I-a luat și pe ceilalți români cu el.

În urmă cu câteva zile, Marius Șumudică a decis să părăsească Turcia. I-a luat și pe ceilalți români de la Gaziantep. Gestul său i-a înfuriat pe șefii echipei, care le recomandaseră tuturor să nu părăsească țara.

“Ne-a trimis un mesaj vocal și a dispărut! Am fost uimiți să aflăm că antrenorul și stafful său au plecat cu un avion privat. Nu avem în plan momentan rezilierea contractului antrenorului, dar avem o problemă. A plecat fără acordul nostru”, a declarat Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep.

Marius Șumudică a declarat la sosirea în țară, că după ce va trece criza este dispus să revină pe banca turcilor.

Șefii lui Gaziantep sunt supărați pe Șumudică

După ce antrenorul român a venit în România, jurnaliștii turci au scris că acesta ar putea fi concediat. Patronul echipei a infirmat însă toate zvonurile.

„Discutam despre această perioadă dificilă. Le-am spus jucătorilor și antrenorilor să rămână pe loc. Cu Șumudică am vorbit la telefon. El a suferit o pneumonie în decembrie. I-am zis să aștepte, dar, din păcate, vineri seară mi-a trimis un mesaj vocal, în care mă informa: «Sunt într-un grup de risc din cauza pneumoniei. În România sunt două sute de cazuri de coronavirus acum, aici nici nu se știe câte sunt. Am probleme de sănătate. Mi-e frică, mă duc acasă». Și a plecat fără permisiunea noastră”, a spus Büyükekşi pentru TRT Spor.

Șeful lui Gaziantep a spus că tehnicianul român va reveni în Turcia cu trei săptămâni înainte de începerea campionatului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: