Redactia.ro
Home » Sport » Şumudică a închiriat un avoin! Și-a luat jucătorii și a plecat din Turcia

Şumudică a închiriat un avoin! Și-a luat jucătorii și a plecat din Turcia

Marius Şumudică, Marius Șumudică țigan, Turcia

Şumudică a închiriat un avoin i-a luat pe ceilalți români de la Gaziantep și a plecat din Turcia. Deși șefii echipei nu au fost mulțumiți, antrenorul spune că nu vrea să riște nimic. Turcia a raportat 670 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Antrenorul celor de la Gaziantep a decis de urgență să plece din Turcia. A scos 50.000 de euro din buzunar și a închiriat un avion particular, pentru a ajunge la București. I-a luat cu el și pe ceilalți români de la Gaziantep, deși șefii echipei au fost nemulțumiți de decizia luată de tehnician.

„La forma gravă de pneumonie pe care am avut-o de Sărbători cred că riscam mult prea mult. Eu am mai spus în glumă că am fost primul care a avut coronavirus, dar în ultima vreme nu mai sunt sigur că a fost o glumă. Ce puteam să facem? În hotelul în care stăteam, unul cu 600 de camere, mai eram doar noi cinci. Au şi închis aripa unde eram şi trebuia să ne mutăm. 85 la sută din personal rămăsese acasă”, a declarat Marius Șumudică.

Şumudică a închiriat un avoin

Vineri, Turcia a anunțat că are 670 de persoane infectate cu coronavirus. Astfel românii au decis să nu riște nimic. Campionatul Turciei a fost printre ultimele suspendate. Înainte de această decizie luată destul de târziu, mai multe vedete din campionatul Turciei refuzaseră să mai intre pe teren.

„Mă rog la Dumnezeu ca totul să fie sub control în Turcia, să se treacă peste asta şi să ne putem reapuca de fotbal. Le-am şi spus că sunt gata să mă întorc, nici nu mi-am luat toate lucrurile de acolo. S-au supărat, îi înţeleg pe de-o parte. Sunt gata să mă întorc şi să ne batem pentru a termina în primele 10 echipe”, a spus Marius Şumudică.

Pe lângă Alin Toşca şi Alexandru Maxim de la Gaziantep, în Turcia mai joacă și alți români. Portarul Silviu Lung jr și Cristian Săpunaru la Kayserispor și Florin Andone, la Galatasaray.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: