Redactia.ro
Home » Știri » Fază de cascadorii râsului! A vrut să înscrie, dar și-a spart parbrizul

Fază de cascadorii râsului! A vrut să înscrie, dar și-a spart parbrizul

Fază de cascadorii râsului

Fază de cascadorii râsului. Pierce Sweeney, mijlocașul celor de la Exeter a fost protagonistul unei super faze. A încercat să înscrie un gol, dar și-a spart parbrizul de la mașină.

Totul s-a întâmplat la antrenament. Irlandezul nici nu bănuia ce se va întâmpla când a intrat pe teren. Pierce Sweeney în vârstă de 25 de ani a încercat să ia la țintă poarta, dar balonul a depășit cu mult terenul și a căzut tocmai pe mașina sa. Atât de puternică a fost lovitura, încât parbrizul s-a spart imediat. Jucătorul a fugit repede în parcare, și și-a pus mâinile în cap când a văzut ce ispravă a făcut. Colegii săi s-au distrat copios și au filmat cea mai tare fază de cascadorii râsuli. Imaginile au fost făcute publice chiar de Sweeney care a postat și un mesaj amuzant.

„O zi de joi frumoasă tuturor” a scris irlandezul, spre amuzamentul tuturor.

Cine este Pierce Sweeney

Irlandezul de 25 de ani a recunoscut într-un interviu că fotbalul este marea sa pasiune. Încă din copilărie a început să joace sperând ca într-o zi să ajungă la o echipă mare.

“De la 12, 13 ani am decis ce vreau să fac. M-am concentrate încă de la început pe carieră. Nu mi-a plăcut școala niciodată. Am avut puțin noroc și am reușit să joc în Anglia”, a declarat jucătorul.

Pierce Sweeney a jucat până acum la trei echipe. În 2012 a ajuns în prima ligă irlandeyă la Bary Wanderers. În același an s-a transferat în Premier League la Reading. După 4 ani a acceptat oferta celor de la Exeter City, unde joacă și în prezent. A fost convocat și la echipa națională a Irlandei la U17, U19 și U21. În toată cariera a marcat 12 goluri.

Citește și: Hermannstadt-Viitorul 1-1! Neagoe:“Arbitrajul acesta ne bagă în pământ”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini