Redactia.ro
Home » Sport » FCSB a ajuns cu 5 ore întârziere! În Armenia a avut parte de altă surpriză

FCSB a ajuns cu 5 ore întârziere! În Armenia a avut parte de altă surpriză

FCSB a ajuns cu 5 ore întârziere

Aventura roș-albaștrilor în Armenia a început cum nu se poate mai prost. Au avut ghinion încă de la prima oră. FCSB a ajuns cu 5 ore întârziere în Armenia. Au închiriat un charter cu 100.000 de euro, tocmai pentru a evita orice problemă. Chiar și așa aeronava nu a decolat la ora 9.00 cum era stabilit, ci la ora 14.25.

”Adversarii noștri nu sunt cei de la Alashkert. Cei mai periculoși adversari, adică. Primul adversar e faptul că jucăm mereu în deplasare. Imaginați-va că ieri am ajuns la 03:00 dimineață în bază, iar azi plecăm în Armenia și vedeți ce se întâmplă”, a tunat MM Stoica.

Ce s-a întâmplat în Armenia

FCSB a zburat în Armenia unde va juca joi, în turul 2 preliminar al Europa League împotriva celor de la Alashkert. După ce au ajuns s-au cazat la cel mai mare hotel din centrul Erevanului. La ora 20.00 (19.00 ora Româniai) a avut loc antrenamntul official. Aici, echipa a avut parte de o altă surpriză neplăcută. Stadionul este foarte mic, are doar 1400 de locuri. Niciodată echipa lui Gigi Becali nu a jucat în aceste condiții.

„Nu înțeleg de ce UEFA permite unor echipe să joace în aceste condiții”, s-a enervat din nou, directorul sportive, MM Stoica.

Bogdan Andone face haz de necaz

Spre deosebire de MM Stoica, antrenorul lui FCSB a spus că cele 5 ore petrecute în aeroport au prins bine echipei. Astfel au avut timp să poarte discuții individuale.

“Este un joc extrem de important pentru noi, un joc pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate, să facem un meci bun și un rezultat pozitiv. Pentru mâine trebuie să fim foarte bine organizați defensiv, să-i blocăm pe jucătorii echipei adverse. Pe faza ofensivă, prin traseele noastre de joc trebuie să ne construim situații de joc și să marcăm că să câștigăm jocul. Eu sper ca acest fapt, că jucăm pe un stadion mic, să nu fie un impediment”, a declarant Andone.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: