Redactia.ro
Home » Sport » FCSB – Craiova, fără spectatori! Ultimele decizii anunţate de Raed Arafat

FCSB – Craiova, fără spectatori! Ultimele decizii anunţate de Raed Arafat

FCSB - Craiova, fără spectatori

FCSB – Craiova, fără spectatori! Guvernul României a decis ca toate meciurile să se joace fără suporteri din cauza epidemiei. Cei 1000 de olteni care trebuiau să facă deplasarea pentru partida din această seară şi-au anulat călătoria.

Raed Arafat, secretarul de stat în MAI, a anunțat că toate activitățile din România vor fi interzise dacă implică participarea a mai mult de 1000 de persoane! Astfel derby-ul etapei FCSB – Craiova la care erau aşteptaţi 25.000 de spectatori se joacă cu porţile închise.

„Meciurile de fotbal se joacă fără spectatori. Se aplică regulile acestea. Știm că va produce nemulțumiri. S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ mai mare de 1.000 de persoane. Pentru activităţile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private”, a spus Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

View this post on Instagram

💥 În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale, facem următoarele precizări: – Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se va disputa fără spectatori. Le mulțumim suporterilor noștri anticipat pentru atmosfera pe care ar fi creat-o în această seară pe Arena Națională, regretăm faptul că nu îi vom putea simți aproape, dar vom da totul să îi facem fericiți din fața micilor ecrane. – Vânzarea biletelor pentru meciurile cu FC Botoșani și Astra Giurgiu a fost sistată în acest moment. Vom reveni, ulterior, cu alte detalii. CLUBUL UNIVERSITATEA CRAIOVA #Comunicat

A post shared by UNIVERSITATEA CRAIOVA (@universitateacraiovaofficial) on

Meciul de debut al lui Adrian Mutu pe banca naţionalei va fi afectat

Adrian Mutu va debuta pe banca României U21 într-un meci cu Danemarca. Nu se va baza însă pe public. Nici la meciul de handbal dintre Dinamo și PSG din Liga Campionilor nu vor putea veni suporteri. Deocamdată aceste măsuri sunt valabile până pe 31 martie.
Cele mai importante evenimente care se vor derula fără spectatori sunt:
1. FCSB – Universitatea Craiova, (8 martie)
2. CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea, (11 martie)
3. CFR Cluj – FCSB, (15 martie)
4. Dinamo – PSG, (22 martie)
5. România U21 – Danemarca U21 (31 martie)

Citeşte şi: Răzvan Lucescu, a şasea victorie consecutivă! Antrenorul a fost premiat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: