Redactia.ro
Home » Sport » FCSB, fără antrenor la meciul cu Mlada! Conceicao l-a refuzat pe Becali

FCSB, fără antrenor la meciul cu Mlada! Conceicao l-a refuzat pe Becali

FCSB, fără antrenor la meciul cu Mlada! Conceicao l-a refuzat pe Becali

FCSB, fără antrenor la meciul cu Mlada! Antonio Conceicao a anunţat că nu s-a înţeles cu Gigi Becali. Întălnirea a durat doat 30 de minute, apoi antrenorul a plecat. „Gigi Becali a fost sincer cu mine. El mi-a spus ce a vrut, eu ce am vrut. Fiecare are drumul lui. A fost o discuție frumoasă, cu respect. Nu a fost posibil acordul. Avem drumuri diferite, asta e cel mai important. Fiecare e cu drumul lui, așa este în fotbal „, a declarat tehnicianul la Digi Sport. În aceste condiţii singura soluţie rămâne deocamdată secundul Vergil Andronache, care va sta pe bancă la meciul din turul trei preliminar din Europa League, cu Mlada Borslav.
„Ne dorim să nu luăm gol și sper să și reușim acest lucru.Nu pot să zic că va fi un meci ușor, dar avem foarte mare încredere în noi. Nu consider acest lucru un test. Eu cred că antrenorul trebuie comparat cu un dirijor”, a spus Andronache la conferinţa de presă. După ce tratativele cu Antonio Conceicao s-au încheiat, Becali are o nouă ţintă. Ilie Poenaru (42 de ani), antrenorul Academicii Clinceni.

Ce a decis Becali pentru meciul cu Mlada Borslav

Pentru meciul din turul trei preliminar din Europa League, FCSB i-a trecut pe listă şi pe nou veniţii Panțâru, Gikiewicz, Soiledis dar şi pe fundaşul dreapta, Creţu. Astfel toţi cei patru jucători vor juca în dubla cu cehii. Creţu va fi trecut pe listă astăzi. Chiar şi cu cei patru jucători, roş-albaştrii au probleme grave. 9 jucători sunt indisponibili. Momcilovici, M. Roman, Moruțan, Gnohere, Dennis Man, Nedelcu, Pintilii şi Hora sunt accidentaţi. Mihai Bălaşa, jucătorul care oricum nu mai este în graţiile patronului este suspendat după eliminarea din partida retur cu Alașkert. FCSB – Mlada se joacă mâine, de la ora 21.30.

Citește și: FCSB rămâne fără antrenor! Toni Conceicao nu s-a înțeles cu Gigi Becali

Conferință de presă înainte de FCSB – FK Mlada Boleslav, din turul 3 preliminar al UEFA Europa League.

Publicată de FCSB pe Miercuri, 7 august 2019

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: