Redactia.ro
Home » Sport » FCSB -Mlada Boleslav 0-0! Calificarea se decide în Cehia!

FCSB -Mlada Boleslav 0-0! Calificarea se decide în Cehia!

GALERIE FOTO (2) FCSB -Mlada Boleslav 0-0

FCSB -Mlada Boleslav 0-0, în prima manșă din turul III al preliminariilor Europa League, iar calificarea va fi decisă peste o săptămână în Cehia. În tribune a fost și Mircea Lucescu, acesta mergând chiar și în vestiarul românilor.

“Acum noi trebuie să înscriem în deplasare clar. Nici nu mă gândesc că nu ne calificăm. Rezultatul acesta mie îmi convine. Eu l-am rugat pe Lucescu să vină să-mi dea câteva indicații. Nu știu ce le-a spus în vestiar. Dar eu îi mulțumesc. Nu îl pot convinge ca antrenor. Doar ca prieten. Să-mi dea niște indicații. El e un om care ajută”, a declarant Gigi Becali la PRO X.

După primele 10 minute oaspețiiau început să domine clar și ocaziile nu au întârziat să apară. În minutul 30, Komlichenko a șutat puțin peste poartă. Zece minute mai târziu, mijlocajul lui Mlada, Bucha este găsit perfect în careu dar și el dă pe lângă poartă. În repriza a doua, Coman are două ocazii dar nu fructifică niciuna. În minutul 79, FCSB are poate cea mai mare ocazie a meciului. Panțîru avansează pe partea stângă îi centrează lui Coman, iar acesta șutează puternic, dar portarul îi salvează din nou pe cehi. Spre final cehii nu au mai arătat nimic, dar nici așa roș-albaștrii nu au reușit să înscrie. Peste 4000 de suporteri au venit pentru a-și susține favoriții la Giurgiu.

„Singurul lucru care ne-a lipsit a fost golul. Ne gândim numai la retur. Nu ne este frică”, a declarat Florin Tănase.

Mircea Lucescu la meciul lui FCSB
Mircea Lucescu in tribune

Mircea Lucescu în tribune la FCSB- Mlada Boleslav

Mircea Lucescu a răspuns rugăminții lui Gigi Becali și a venit la meciul cu Mlada Boleslav. Tehnicianul a fost și în vestiarul roș-albaștrilor pentru a îi încuraja pe jucători, și a vorbit cu ei 5 minute. Apoi s-a așezat lângă Valeriu Argăseală pentru a privi meciul.

„Am venit să văd meciul. Dacă staţi aici, cum pot să intru?”, le-a spus Lucescu jurnaliștilor.

Lucian Filip pleacă de la FCSB

Cel mai vechi fotbalist din lotul actual al lui FCSB și-a anunțat colegii că va pleca. Lucian Filip (28 de ani) va pleca de la FCSB după prima manșă cu Mlada Boleslav. Potrivit Gazetei Sporturilor, acesta se va transfera la FC Orenburg, ultimul loc din Rusia Filip, titular în meciul de astăzi cu Mlada Boleslav, a părăsit terenul accidentat în minutul 33. Suma de transfer se pare că este 250.000 de euro. Potrivit transfermarket, cota lui Filip este 1.500.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: