Redactia.ro
Home » Sport » FCSB revine în Ghencea! Echipa va putea juca pe noua arenă

FCSB revine în Ghencea! Echipa va putea juca pe noua arenă

FCSB revine în Ghencea

FCSB revine în Ghencea. Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe a declarat că echipa lui Gigi Becali poate reveni pe stadionul din Ghencea, când vor fi gata lucrările.

Noul stadion va fi administrat de Ministerului Apărării. Ministrul Tineretului și Sportului spune că orice echipă care va dori să joace pe noul stadion îl poate închiria. Astfel după ani buni echipa lui Gigi Becali ar putea reveni în Ghencea.

”Din punctul meu de vedere, nimeni nu poate îngrădi accesul unei entități la stadion, fiind făcut din bani publici. Oricine poate să acceseze aceste bunuri.La stadionul Steaua va fi Ministerul Apărării, administrator. Oricine poate închiria stadionul. Este făcut din bani publici și oricine poate să joace acolo”, a declarat Ionuț Stroe, la Digi Sport.

FCSB revine în Ghencea

Stadionul Steaua a fost inaugurat pe 9 aprilie 1974, arena din Bulevardul Ghencea fiind renovata de-a lungul timpului de doua ori, în 1996 și 2006. În anul 2015, echipa lui Gigi Becali a fost evacuată decizie luată de Clubul Sportiv al Armatei.
Construcția noului stadion a costat aproximativ 94.672.020 milioane de euro. Va avea o capacitate de 31.254 de locuri. Suprafața de joc este de 105m/68m, iar gazon este natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă. Au fost construite și camere pentru sportivi. Printre altele stadionul are sală de forță, restaurant, sală de conferințe și magazine. În acest moment noul stadion este gata în proporție de 80%.

”La un asemenea stadion îți trebuie o armată de oameni și foarte mulți bani. Nu ai cum să pui un militar, acum, să taie iarba de pe gazon. Trebuie foarte mulți angajați”, a declarat Duckadam la Fotbal Club, la Digi Sport.

”Stadionul Ghencea este făcut din bani publici. Acolo poate juca oricine. Îți faci o echipă de fotbal, aduni niște prieteni, îl închiriezi și joci. Stadionul e făcut din bani publici. Ce dacă stadionul va fi în administrarea Armatei, plătim 25-30.000 de euro chiria și jucăm acolo. Vom insista să jucăm acolo”, spunea liderul galeriei, Gheorghe Mustață în urmă cu puțin timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: