Redactia.ro
Home » Știri » FCSB s-a făcut de râs în meciul cu Botoşani. Prima umilinţă cu Andone pe bancă

FCSB s-a făcut de râs în meciul cu Botoşani. Prima umilinţă cu Andone pe bancă

FC Botoşani a produs surpriza etapei a treia a Ligii I, prin victoria cu 2-0 în faţa vicecampioanei FCSB, prima din istorie, luni seara, în deplasare, la Piteşti.

Acesta a fost al 13-lea duel dintre cele două echipe, bilanţul fiind de 10 victorii pentru FCSB şi două remize înaintea partidei din Trivale. Golurile botoşănenilor au fost marcate de debutantul Răzvan Andronic (19 ani), în min. 18, din pasa lui Stefan Askovski, şi de francezul Hervin Ongenda (40), la capătul unui contraatac.

Internaţionalul Dennis Man s-a accidentat în min. 12 şi a fost înlocuit, fiind suspect de ruptură musculară la piciorul stâng. Astfel, ultimul meci al etapei a adus primul eşec pentru FCSB, 0-2 pe teren propriu cu Botoşani. Apărarea roş albaştrilor a fost făcută şah mat de moldoveni.

Apărarea roş-albaştrilor a fost în multe momente de cascadorii râsului în duelul cu moldovenii, doar neşansa lui Ongenda&Co şi inspiraţia lui Vlad făcând ca scorul să nu capete proporţii neverosimile. Ilie Dumitrescu i-a făcut praf, la Digisport, pe Planic şi Cristea, cei doi fundaşi centrali ai FCSB în partida cu Botoşani.