Redactia.ro
Home » Știri » Feli, fără secrete în fața fanilor! Artista face o mărturisire care dă fiori

Feli, fără secrete în fața fanilor! Artista face o mărturisire care dă fiori

Vedetele se confruntă de cele mai multe ori și cu probleme în ceea ce privește sănătatea mintală. Multe dintre acestea nu vorbesc public însă despre sănătatea lor psihică. Feli a vorbit despre greutățile prin care a trecut și problema cu care s-a confruntat. 

 

Cu ce probleme s-a confruntat artista

 

Vedeta a avut probleme grave în timpul pandemiei. Feli s-a confruntat cu depresia și  a reușit să treacă peste cu ajutorul psihologului. Vedeta a vorbit pentru revista Unica și despre greutățile vieții de artist în timpul pandemiei. De-a lungul timpului, artista a reușit să treacă peste mai multe episoade de depresie peste care a reușit să treacă cu bine. Cântăreața a mărturisit că a  avut nevoie de ajutor pentru a trece peste probleme.

Starea psihică a artistei  s-a ameliorat cu timpul.. „Nu știu să zic dacă sunt credincioasă. Cred că mai mult sunt spirituală. Am eu așa legătura mea cu Dumnezeu. Eu îi zic Dumnezeu, unii zic Universul, unii zic Cerurile”, mărturisește artista. Feli a declarat că se confruntă cu acest lucru de 8-9 ani, timp în care a făcut și terapie, ,,după o depresie din aia imensă de m-a pus la pământ, de nu mai știam nici cum mă cheamă, nici unde sunt”, a adăugat artista. Exercițiile de respirație și meditațiile au fost printre lucrurile care au ajutat-o pe artistă.  ”Am început să merg la terapie la o tipă care este pe infoenergetică. Eu cred că pe Pământul ăsta sunt oameni cu har”, a mai adăugat Feli Donose, potrivit Libertatea.

 

De cât timp face artista terapie

 

Artista face terapie de 4 ani, lucru care ajutat-o să treacă peste episoadele negre din viața ei. „Mă duc de 4 ani la cineva care m-a ajutat să văd altfel lucrurile. M-a pus foarte bine pe picioare și am început să fiu mai atentă la ce scriu, ce muzică ascult, ce carte citesc”, a declarat printre altele artista. Vedeta nu a ascuns faptul că merge la psiholog, deși „în România, mersul la psiholog e un bau-bau”. 

Vedeta vede terapia drept un mijloc în care cineva nu este subiectiv și te ajută  să ai grijă de tine. „Am trecut printr-o depresie destul de urâtă, dar Cătălin, mama și prietenii-familie, terapia (care este foarte importantă în viața tuturor), m-au ajutat enorm”, a mai adăugat Feli. Deși este bine în acest moment alături de familie, Feli continuă să meargă la terapie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: