Redactia.ro
Home » Monden » Pe Feli Donose o ştie toată lumea, dar cum arată viitorul ei soţ? Cătălin tocmai a cerut-o de soţie

Pe Feli Donose o ştie toată lumea, dar cum arată viitorul ei soţ? Cătălin tocmai a cerut-o de soţie

GALERIE FOTO (4) Feli

Feli Donose a fost cerută de soție de iubitul ei, Cătălin, iar acum cei doi plănuiesc nunta. Ea este deja foarte cunoscută, mai ales după participarea la „Vocea României” și datorită pieselor sale ce ajung mereu în topurile muzicale. Dar pe iubitul ei l-a ținut ascuns, până acum. Iată cum arată logodnicul lui Feli Donose!

Cum arată iubitul și viitorul soț al lui Feli Donose

Feli Donose și viitorul ei soț s-au cunoscut la nunta unor prieteni comuni, unde ea trebuia să și cânte. Lucrurile dintre ei au evoluat rapid, astfel că iubitul ei s-a mutat înapoi în România din Germania, unde era stabilit, pentru a fi împreună cu cântăreața. Acum, cei doi au o fiică în vârstă de un an pe nume Nora Luna și urmează să se căsătorească.

„DA! Accept să-ți fiu soție, Cătălin! Pentru că mă accepți fix așa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru că eșți cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori.

Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezată și pentru că ne trăim povestea că doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind. Mulțumesc că m-ai făcut mamă de Nora Luna și ( imediat ) soția ta. Când îmi spui nevastă mă simt cea mai mândră! Că-s a ta!”, a spus Feli Donose după ce a fost cerută de nevastă.

Cum a fost cerută în căsătorie Feli Donose

Feli Donose a povestit și cum a fost cerută de soție de iubitul ei. Astfel, vedeta a povestit că a fost o scenă romantică, în care a participat și fetița lor, Nora Luna.

“Cătălin într-o zi a spus entuziasmat că merge să își ridice un ceas pe care l-a comandat de ceva vreme. Mie mi se părea un pic ciudată atâta bucurie pentru un ceas. A zburat practic pe ușă în două secunde. S-a întors acasă, a pus o melodie a trupei Coldplay (preferații lui), a luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Prima mea reacție a fost extreeeem de siropoasă! Cum vedeți cereri în căsătorie pe rețelele de socializare în care fetele plâng și tremură – așa am fost și eu! Doar că… am uitat să răspund, așa că a trebuit să mă mai ceară o dată. Practic, am fost cerută de soție într-un minut de două ori!”, a mărturisit Feli Donose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: