Redactia.ro
Home » Monden » A fost cerută în căsătorie! Cum a dat vedeta vestea: „Total neașteptat”

A fost cerută în căsătorie! Cum a dat vedeta vestea: „Total neașteptat”

GALERIE FOTO (2) Grebenisan ceruta in casatorie

O vloggeriță de succes a fost cerută în căsătorie aseară. Carmen Grebenișan îi calcă pe urme partenerei de la Asia Express, Alina Ceușan și face pasul cel mare. Roșcate a fost cerută de soție într-un mod inedit, neașteptându-se la acest gest din partea iubitului.

Unde a avut loc cererea în căsătorie

Ea și iubitul ei nu sunt de mult timp împreună. Chiar dacă influencerița își expune o mare parte din viață pe rețelele sociale, a dorit să păstreze discretă relația dintre ei. Cea ma bună prietenă a ei, Alina Ceușan a participat împreună cu soțul ei la fericitul moment. Pentru a ieși totul perfect iubitul lui Carmen, Alex i-a cerut ajutorul blondine.

În momentul în care au ieșit afară, sus pe bloc, Carmen a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alex. Vloggerița a făcut mai multe glume înainte de a spune răspuns mult așteptat „DA!”.

”Doamne, Alex, ce-i asta? Doamne ferește-mă! Vă rog nu! Sunt în papuci de casă!”, a fost reacția roșcatei, în timp ce Alina Ceușan filma întregul moment.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

💍 TOTALLY UNEXPECTED AAH YESSS

O postare distribuită de CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen) pe

Când s-au cunoscut cei doi

Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți chiar dacă sunt împreună doar de la începutul lunii februarie. Ei se cunosc de ma mult timp, iar relația a evoluat de la o prietenie frumoasă la o dragoste adevărată.

”Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înțeles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a spus Carmen Grebenișan în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Carmen a mărturisit acum ceva timp la o emisiune TV că avea nevoie de o persoană alături de ea. Se bucură că se poate simți confortabil alături de Alex, iubitul ei. Chiar dacă lucrurile au avansat destul de alert, vedeta a mărturisit că nu se gândește încă la un copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: