Redactia.ro
Home » Monden » Feli își dorește să devină din nou mamă. Intenționează să adopte un copil, însă are o mare frică

Feli își dorește să devină din nou mamă. Intenționează să adopte un copil, însă are o mare frică

Feli Donose trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, fericirea pe care o simte de când a devenit mamă fiind aproape imposibil de surprins în cuvinte. Se simte mai împlinită ca oricând, iar familia i-a oferit liniștea la care a visat dintotdeauna. Artista a vorbit recent despre dorința de a deveni din nou părinte, mărturisind că intenționează să adopte un copil.

Fiica lui Feli Donose a venit pe lume în urmă cu trei ani, iar artista a dezvăluit că și-a îndeplinit cel mai mare vis. Micuța Nora Luna a adus multă bucurie în viața părinților săi, care de atunci se bucură de fericire și liniște.

Artista și partenerul său, Cătălin, formează un cuplu încă din anul 2017, iar relația lor a trecut prin multe momente dificile. Și-au început legătura la distanță, deoarece bărbatul locuia în acel moment în altă țara, însă în cele din urmă s-a mutat definitiv în România, unde a început o viață minunată alături de Feli.

Feli își dorește să devină din nou mamă. Intenționează să adopte un copil, însă are o mare frică

Cum rolul de mamă a făcut-o atât de fericită, Feli a mărturisit că își dorește ca într-o zi Luna să aibă un frate sau o soră. Nu vrea să mai rămână însărcinată, dar intenționează să adopte un copil. Este conștientă că procesul este unul dificil, dar în viitor vrea să-și asume această responsabilitate.

„Eu acum, în momentul ăsta, și îmi asum lucrul ăsta, nu mai simt să mai vină așa, prin corp, încă un frate sau o soră pentru Nora. Dar îmi doresc să adopt. Încă nu simt că-i momentul, că nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți. Dar asta vreau să fac.”, a declarat Feli pentru Horia Brenciu.

Cea mai mare frică a lui Feli în ceea ce privește adopția unui copil

Cu toate că un al doilea copil ar aduce multă bucurie în familia lor, Feli și Cătălin au o temere foarte mare legată de acest aspect. Mai exact, cei doi sunt speriați de posibilitatea ca în mod inconștient să facă diferențe între cei doi copii, lucru ce nu ar fi deloc drept.

Având în vedere acest aspect, artista și partenerul său sunt deciși să mai aștepte până să înceapă procesul de adopție. Au discutat deja și își doresc în egală măsură să fie părinții unui copil care are mare nevoie de dragostea unei familii, însă vor să fie siguri că-i pot oferi acestuia tot ce are nevoie.

„E foarte delicată treaba asta cu adopția. Ne dorim, dar ne e frică încă. Pentru că am văzut cazuri în care s-au făcut diferențe între copilul născut și copilul adoptat, indiferent de vârstă.E foarte „risky”. Cu toții vrem o bilă albă acolo sus, la Dumnezeu. Omul, la bază, în instinctul lui de supraviețuire, vrea să facă el ceva ca să-i fie bine mai încolo. Eu îmi doresc din toată inima să fac pasul ăsta și Cătălin la fel, dar mie mi-e să nu facem diferență între copii.”, a mai mărturisit artista pentru aceeași sursă.

Etichete: