Redactia.ro
Home » Știri » Felipe Massa, despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! “Trece prin momente delicate”

Felipe Massa, despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! “Trece prin momente delicate”

Michael Schumacher, stare de sanatate, Felipe Massa

Fostul pilot de Formula 1, Felipe Massa l-a vizitat pe fortul său coleg Michael Schumacher. Brazilianul a dat de înțeles că fostul campion mondial trece prin momente dificile.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher se pare că este în continuare delicată. Fostul campion mondial de Formula 1 a suferit în 2013 un accident teribil la ski. De atunci familia a dat publicității foarte puține amănunte. O perioadă a fost complet paralizat, apoi s-a spus că a făcut mici progrese. Prietenul germanului, Felipe Massa l-a vizitat și a oferit unele detalii.

„Știu cum se simte, am informații. Mereu am avut o relație apropiată cu el. Situația nu este ușoară, se află într-o fază dificilă și trebuie să respectăm acest lucru, la fel cum face și familia. Ei nu vor să divulge nicio informație. Sper și mă rog în fiecare zi să se facă bine și să reapară pe circuit, mai ales că fiul său concurează acum”, a declarat brazilianul, pentru Fox Sports, citat de Marca.

Din 2013, familia a acceptat ca fostul pilot să fie vizitat de foarte puțini prieteni.

Nu se cunoaște adevărata stare de sănătate a lui Schumacher

După cumplitul accident, presa a aflat foarte puține lucruri despre starea de sănătate a lui Schumacher. Fostul pilot a suferit un traumatism cranian sever. A fost operat de două ori la Grenoble. Apoi familia l-a transferat într-o clinică din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și de atunci este tratat în locuința sa din Elveția. În septembrie anul trecut, germanul a fost dus la un spital din Paris pentru un nou tratament. Apoi a revenit în Elveția.
Michael Schumacher a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani. Germanul are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995, ambele cu Beneton. Apoi a trecut la Ferrari, echipă alături de care a mai câștigat 5 titluri (2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: