Redactia.ro
Home » Sport » Există poze cu Michael Schumacher în comă! Au fost vândute cu 1 milion de lire sterline!

Există poze cu Michael Schumacher în comă! Au fost vândute cu 1 milion de lire sterline!

Există poze cu Michael Schumacher în comă!

Există poze cu Michael Schumacher în comă! Tabloidul britanic „The Mirror” susține că au fost făcute poze și filme cu fostul campion mondial de Formula 1.

Jurnaliștii britanici spun că au fost făcute filmări în secret și fotografii cu Michael Schumacher. Acesta s-ar afla în reședința sa din Geneva. Se pare că acestea au fost vândute cu 1 milion de lire sterline. Deocamdată persoana care a încălcat protocolul și a obținut imaginile pe care familia a încercat să le țină secret atâția ani a rămas anonimă. Din 2013 și până în prezent, soția lui Michael Schumacher a făcut tot ce a putut pentru a proteja imaginea fostului campion. A restricționat chiar și accesul celor mai buni prieteni. Iar celor care l-au vizitat le-a înterzis să vorbească. Michael Schumacher a suferit un accident la ski în urmă cu 6 ani, pe 29 decembrie 2013. O perioadă a fost în comă, apoi s-a trezit. De atunci familia a încercat să găsească cele mai bune tratamente pentru recuperarea celui care a fost de 7 ori Campion Mondial de Formula 1.

Reacția familiei lui Schumacher

Se pare că pozele și filmele nu au fost publicate, pentru că soția fostului pilot, Corinna a aflat de existența acestora și a
reclamat violarea dreptului la viaţă privată. Poliția din Elveția s-a implicat în acest caz, iar vinovatul ar putea suferi
consecinţe grave.

„Starea sănătăţii lui Michael Schumacher nu este de interes public”, a declarat managerul pilotului, Sabine Kehm.

Mai mulți medici și-au spus părerea despre starea reală de sănătate a lui Michael Schumacher, pe baza puținelor informații pe care le dețin.

„Nu mai este deloc omul pe care îl vedeam pe circuit. Este un om complet diferit. Structura organică, musculară și scheletică este foarte alterată și deteriorată”, a declarat în urmă cu o lună, neurochirurg italian, Nicola Acciari.

Citește și: FCSB, victorie în ultimul amical din Spania! A învins campioana Coreei de Sud

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini