Redactia.ro
Home » Sport » FCSB, victorie în ultimul amical din Spania! A învins campioana Coreei de Sud

FCSB, victorie în ultimul amical din Spania! A învins campioana Coreei de Sud

FCSB, victorie în ultimul amical din Spania

FCSB a încheiat cu o victorie stagiul de pregătire din această iarnă din Spania. Elevii lui Bogdan Argeș Vintilă au câștigat 2 dintre cele 4 meciuri amicale, iar unul s-a terminat la egalitate.

FCSB a câștigat 3-1 meciul cu campioana Coreei de Sud, Jeonbuk. Coman a fost omul meciului. A dat un gol și a provocat autogolul asiaticilor. Moruțan a înscris și el.

„La momentul ăsta nu e nimeni în formă. A fost un cantonament bun, am avut condiții foarte bune și mă bucur că jucătorii au reușit să acumuleze tot ce ne-am propus. Un singur minus are acest cantonament, că s-a accidentat Ovidiu Popescu, din ce am înțeles va lipsi 4 săptămâni. Tănase a simțit niște dureri la tendon și am zis să nu forțăm cu el astăzi. Contez pe orice jucător care este sub contract cu FCSB. Atât timp cât jucătorii sunt sub contract cu clubul nostru, eu mă bazez pe ei”, a spus Vintilă după meci.

Harlem Gnohere a ajuns în cantonament

Și în acestă iarnă, Harlem Gnohere a driblat cantonamentul de iarnă. Francezul a ajuns abia luni în Spania. Inițial nu a plecat cu lotul așteptân să fie transferat. Cum Gigi Becali s-a răzgândit în privința transferului, ”Bizonul” a început pregătirea. Mai ales că sunt multe voci care susțin că din nou are cam multe kilograme în plus.

”Nu am niciun jucător cu kilograme în plus, avem un control strict. Eu sunt mulțumit de toți jucătorii mei. În ceea ce privește banderola de căpitan, e Tănase, mai e Filip, Coman, Man, dar primul este Tănase. Suntem montați pentru jocul cu CFR „, a mai declarat Vintilă.

Rezultate meciuri amicale

16 ianuarie 2020 – FCSB – FC Basel 0-1
18 ianuarie 2020 – FCSB – Karlsruher SC 1-0
20 ianuarie 2020 – FCSB – FC Lokomotiv Moscova 3-3
22 ianuarie 2020 – FCSB – Jeonbuk Hyundai FC 3-1

Citește și: Viitorul – Partizan s-a terminat cu un scandal! Sârbii au ieșit de pe teren

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: