Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Femeia a găsit o sticlă într-un lac, cu un bilețel în interior. Mesajul uluitor peste care a dat. FOTO

Femeia a găsit o sticlă într-un lac, cu un bilețel în interior. Mesajul uluitor peste care a dat. FOTO

GALERIE FOTO (3)

Câteodată viața ne uluiește cu ceea ce ne aduce în cale! Acest sentiment l-a simțit pe pielea ei o femeie în timp ce făcea curat pe o barcă abia venită dintr-o călătorie. A observat ceva care lucea în apă, era doar o sticlă veche. Însă ce i-a atras toată atenția a fost faptul că avea în interior ceva ce semăna cu un bilețel în interior. Când a văzut mesajul uluitor, a luat imediat decizia de a acționa conform celor scrise acolo.

Jennifer Dowker, căpitan de vas, își curăța geamurile navei sale atunci când a găsit, în apele lacului Huron din Michigan, Statele Unite ale Americii, o sticlă veche, cu un bilețel în interior. Când a citit ce era scris de pe hârtie, mesajul i-a cam dat fiori.

A găsit o sticlă într-un lac, cu un bilețel în interior. Mesajul uluitor peste care a dat

„Sincer, m-am gândit că era doar o altă sticlă ca cele rătăcite prin apa lacului pe care le-am mai găsit până acum, însă când am ridicat-o de pe fundul apei, am putut vedea că era o hârtie înăuntru, așa că atunci am realizat că este ceva nemaipomenit. este un sentiment minunat, o descoperire unică de care ai parte doar o dată în viață.”, a povestit femeia pentru Fox News.

„Persoana care găsește această sticlă este rugată să înapoieze biletul lui George Morrow din Cheboygan, Michigan. Să o înapoieze și să spună când a găsit-o. Noiembrie, 1926.”, scria pe bilețelul din interiorul sticlei vechi găsite în lacul Huron din Michigan.

Povestea emoționantă a bilețelului din sticlă

Fără să mai stea pe gânduri, Jennifer Dowker a căutat adresa scrisă pe bilețel, însă a povestit și prietenilor ei virtuali. Întâmplarea i-a emoționat pe mulți, așa că a reușit să dea peste nimeni alta decât fiica celui care a aruncat sticla în lacul Huron acum aproape 100 de ani.

Femeia a povestit pentru Fox News că a primit un telefon de la o femeie pe nume Michele Primeau chiar cu ocazia sărbătorii Ziua Tatălui. Era chiar fiica lui George Morrow, cel care a murit în 1995.

Întâlnirea cu fiica celui care a lăsat bilețelul a fost emoționantă, a mai povestit femeia care a făcut descoperirea.

„Este destul de evident că este fiica lui, pentru că a păstrat și un jurnal al tatălui ei, așa că a făcut chiar și proba scrisului de mână. Deci un bilețel în sticluță pare un lucru tipic pentru ceva ce ar fi făcut tatăl ei”, a mai povestit Jennifer.

„A fost un șoc total să aflu de descoperire, dar cunoscându-l pe tata, acesta ar fi fost clar un gest pe care l-ar fi făcut în timpul vieții. În noiembrie era ziua lui, așa că cel mai probabil a aruncat sticla respectivă în lac chiar la o aniversare”, a mărturisit fata bărbatului.

Fiica bărbatului a ales să lase biletul și sticla celei care a făcut descoperirea, pentru a-l expune pe vasul său, ca povestea uluitoare a bilețelului toți cei pasionați de aventuri pe ape.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: