Redactia.ro
Home » Monden » Femeia care se susține că s-a măritat cu fantoma lui Michael Jackson. „El rămâne închis în mine”

Femeia care se susține că s-a măritat cu fantoma lui Michael Jackson. „El rămâne închis în mine”

GALERIE FOTO (4) Femeia care se susține că s-a măritat cu fantoma lui Michael Jackson

Femeia care se susține că s-a măritat cu fantoma lui Michael Jackson. A fost și încă mai este iubit de milioane de oameni din întreaga lume. Michael Jackson va rămâne unul dintre cei mai apreciați și divinizați artiști din istoria muzicii pop. Cu toate astea, unele persoane pot avea o imaginație extrem de bogată. Este și cazul unei femei din Marea Britanie, care spune că este soția fantomei Regelui muzicii pop.

Femeia care se susține că s-a măritat cu fantoma lui Michael Jackson. „El rămâne închis în mine”

Femeia care se susține că s-a măritat cu fantoma lui Michael Jackson. Pop starul  s-a stins din viață pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. Artistul a fost unul dintre cei mai iubiți cântăreți din istoria muzicii pop. Chiar și acum, la 12 de la moartea acestuia, mai există persoane atașate de el. Este și cazul lui Kathleen Roberts, din Marea Britanie. Femeia este medium și susține că are o legătură spirituală cu Michael Jackson.

Aceasta l-a iubit încă din copilărie pe Regele muzicii pop, iar vestea morții sale a întristat-o foarte mult. Cu toate astea, la scurt timp a fost vizitată de fantoma megastarului. Kathleen susține că ar fi avut o relație cu fantoma artistului de tip soț-soție. „El rămâne închis în mine, relaxat și bucurându-se să trăiască prin mine, comunicând cu mine ca soț. Îi place să mănânce în mine. Iubește fursecurile”, a dezvăluit femeia într-un articol de blog.

Kathleen Roberts medium
Kathleen Roberts,

Mai mult, aceasta spune că fantoma lui Michael ar fi cerut-o în căsătorie cu un inel de logodnă de culoare roz și că Martin Luther King Jr. le-a oficializat relația. De asemenea, britanică mărturisește că fantomei lui Michael Jackson nu-i place să fie atinsă și că are multe viziuni înfiorătoare cu păiajeni și cadavre dacă ea încearcă să o pupe. „Cred că a moștenit asta de la tatăl lui, așa că încerc să evit asta fiindcă îl iubesc și nu sunt nici eu perfectă”, a mai scris aceasta. Kathleen este de părere că, fantoma megastarului o place pentru că are o personalitate de copil și mâini și picioare micuțe. „Mă simt specială fiindcă m-a ales pe mine ca soție (deși nu și pe hârtie). Ne purtăm ca și când am fi căsătoriți. Avem suișuri și coborâșuri, dar Michael, adevărul e că nu pot să nu te iubesc”, a mai spus femeia.

Michael Jackson îi „posedă” corpul

Femeia nu s-a oprit aici cu dezvăluirile. Kathleen susține că starul pop o privește în timp ce cântă și dansează, dar conturile sale de socializare au fost șterse. „Michael rămâne în interiorul meu tot timpul, așa că vine cu mine la baie şi numeşte aceste momente speciale o legătură între noi”, a scris ea. Deși ea se consideră un medium priceput, internații sunt de părere că femeia are probleme mintale. Cu toate astea, Kathleen susține că toate acestea sunt reale. „Nu-i place să fie atins înapoi”, a explicat ea.

Sustine ca este maritata cu fantoma lui Michael Jackson

Michael Jackson a murit după ce a primit o doză de propofol anestezic de la medicul său. Artistul a fost căsătorit cu Lisa Marie Presley, iar după ce au divorțat, s-a căsătorit cu asistenta Debbie Rowe. Michael Jackson a avut doi copii cu aceasta, iar Michael II a fost făcut printr-o mamă surogat necunoscută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: