Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta dormitorul lui Michael Jackson în ziua morții sale. Imaginile i-au șocat pe paramedici. Vezi galeria FOTO

Cum arăta dormitorul lui Michael Jackson în ziua morții sale. Imaginile i-au șocat pe paramedici. Vezi galeria FOTO

GALERIE FOTO (8) Cum arăta dormitorul lui Michael Jackson în ziua morții sale.

Cum arăta dormitorul lui Michael Jackson în ziua morții sale. Regele muzicii pop, Michael Jackson s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, în iunie 2009. La acea vreme, milioanele de fani ai artistului au avut parte de un șoc și au refuzat să creadă că starul a murit. La 2 ani de la moartea artistului, au fost publicate imagini șocante cu dormitorul în care a murit artistul.

Cum arăta dormitorul lui Michael Jackson în ziua morții sale. Imaginile i-au șocat pe paramedici. Vezi galeria FOTO

Cum arăta dormitorul lui Michael Jackson în ziua morții sale. Michael Jackson va rămâne în istoria muzicii pop, fiind considerat cel mai bun artist din lume. Regele muzicii pop, așa cum este numit și după moartea sa, a lăsat un gol imens în sufletele a milioane de fani din întrega lume. Michael Jackson s-a stins din viață în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei intoxicații grave cu propofol, un anestezic pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer. Decesul artistului a avut loc în perioda în care vedeta se afla la Los Angeles și efectua repetiții intense pentru ultimul tuneru din carieră, intitulat„This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în 2009 la Londra. Medicul personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară și a fost condamnat la patru ani de închisoare. După doi ani de închisoare, bărbatul a fost eliberat.

După moartea artistului, au fost publicate fotografii din apartamentul în care starului i s-a făcut rău. Scriitorii Marh Richard și Mark Langhorne au publicat un volum impresionant legat de ultimele 83 de minute din viața lui Michael Jackson. Aceștia au descis în cartea lor cum arăta dormitorul artistului la scurt timp după ce a fost descoperit, în stare de inconștiență. Potrivit acestora, încăperea era răvășită cu multe flacoane cu medicamente puternice, seringi, rezervoare de oxigen și tricouri pline de sânge. O parte din fotografii au fost publicate în 2011, în timpul procesului lui Murray. Dormitorul lui Michael din reședința sa din Holmby Hills, avea un peisaj sinistru. Mesele din cameră erau pline cu materiale farmaceutice, mănuși de plastic, creme și pungi cu ser fiziologic, ca și când în acea cameră locuia o persoană extrem de bolnavă. Pe patul din cameră, paramedicii au găsit o păpușă din porțelan.

Ce s-a întâmplat în ultima zi din viața lui Michael Jackson

În iunie 2009, vestea că megastarului Michael Jackson a murit, a șocat o lume întreagă, iar în anii care au urmat, lucrurile au început să se clarifice. Michael mai avea câteva săptămâni până să-și reînceapă concertele și era sub presiune ca ele să fie perfecte.

Starul a plecat la repetiții, în Los Angeles, la scurt timp după miezul nopții, cu o noapte înainte să moară. Michael suferea de insomnie și putea dormi doar cu ajutorul sedativelor. Medicul său personal, îl aștepta acasă, când artistul i-a cerut să-i administreze propofol. Conrad Murray le-a spus anchetatorilor că i-a dat artistului un medicament administrat înainte și după operații, timp de 60 de nopți la rând, până pe 22 iunie 2019, când a încercat să-l elimine din tratament.

După câteva zile, Michael a primit o serie de sedative diferite, pentru a-l ajuta să adoarmă. Acestea nu au avut efectul dorit, iar Michael era tot mai agitat. Conrad a spus că starul l-a implorat să-i dea o pastilă mai puternică, iar într-un final a cedat și i-a administrat venos propofol, care i-a cauzat moartea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: