Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum fiul cel mic al lui Michael Jackson! Tânărul are deja 19 ani

Cum arată acum fiul cel mic al lui Michael Jackson! Tânărul are deja 19 ani

GALERIE FOTO (9) Cum arată acum fiul cel mic al lui Michael Jackson! Tânărul are deja 19 ani

Blanket, fiul cel mic al regretatului Michael Jackson, nu mai este deloc un copil. A crescut și este acum un adolescent în vârstă de 19 ani.

Cum arată acum fiul cel mic al lui Michael Jackson

În iulie 2009, Prince Michael Jackson II (Blanket) avea ochii înlăcrimați și strângea la piept o figurină cu chipul tatălui său, la câțiva pași de trupul neînsufleți al celui supranumit Regele Muzicii Pop. Imaginile cu micul Blanket și frații săi, pe scenă, la funeraliile lui Michael Jackson au făcut atunci înconjurul lumii.

Cum arată acum fiul cel mic al lui Michael Jackson! Tânărul are deja 19 ani

Au trecut aproape 12 ani de atunci, iar cei trei frați au crescut și au rămas la fel de uniți. Dacă Paris și Prince Michael au mai avut apariții în presă, iar fiica artistului chiar a ținut luni întregi prima pagină a ziarelor de peste Ocean, despre Prince Michael Jackson II (Blanket) nu s-a mai știut nimic. Este cel mai discret dintre cei trei.

Cum arată acum fiul cel mic al lui Michael Jackson! Tânărul are deja 19 ani

Acesta apare foarte rar în presă sau pe rețelele de socializare. Ultima dată când a fost văzut a fost anul trecut, când și-a petrecut vacanța de iarnă cu frații săi în Roma. Copiii lui MJ au fost însoţiţi de iubita lui Prince, Molly Schirmang şi de iubitul lui Paris, Gabriel Glenn. Conform mirror.co.uk, ei au vizitat Fântana Trevi, Villa Borghese, Piazza Navona şi Panthenonul.

Cei trei frați duc vieţi foarte diferite. Prince a absolvit facultatea în mai 2019, eveniment care a reunit întreaga familie, şi a pus bazele unei companii de producţie video, King’s Son Production. Paris e actriţă şi model şi duce o viaţă în lumina refectoarelor, însă de Blanket nu se știe mai nimic.

Tânărul a fost crescut de bunică până la 18 ani, apoi a decis să se mute singur. Bigi, așa cum îl alintă frații săi și prietenii, este cel mai discret dintre copiii lui Michael Jackon, iar viața sa a fost mereu înconjurată de o aură de mister.

Cum arată acum fiul cel mic al lui Michael Jackson! Tânărul are deja 19 ani

Michael nu a dezvăluit niciodată cine este mama lui Blanket

Dacă despre Paris și Prince Michael s-a scris că sunt copiii artistului cu Debbie Rowe, o asistentă pe care Michael a cunoscut-o într-o clinică dermatologică unde era tratat pentru vitiligo, numele mamei lui Blanket este unul dintre cele mai bine păzite secrete.

Într-un interviu în care a vorbit pe această temă, Michael a declarat că “am folosit o mamă surogat și sperma mea. Ea nu știe cine sunt eu, eu nu știu cine e ea”.

I se spune Blanket (Păturică nr.red), pentru Michael Jackson îl acoperea mereu cu o pătură atunci când ieșeau în public, pentru a-l feri de blițurile paparazilor.

Cum arată acum fiul cel mic al lui Michael Jackson! Tânărul are deja 19 ani

Mezinul lui Michael Jackson a împlinit 19 ani în 21 februarie și și-a păstrat look-ul din copilărie. Cel despre care s-a scris că ar fi unicul fiu biologic al lui Michael Jackson, după ce Debbie Rowe a spus că Paris și Prince sunt concepuţi cu ajutorul unui donator anonim, nu a renunțat la pletele lungi.

Spre deosebire de frații săi, Blanket nu are conturi pe rețelele de socializare și chiar recent a cerut ca pozele cu el de la absolvire să nu mai “circule” pe Instagram. Totuși, fanii săi i-au făcut un profil de Instagram, unde postează deseori imagini cu mezinul familie Jackson.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: