Redactia.ro
Home » Știri » Femeia de 35 ani care a rătăcit 5 zile prin pădurile din Vâlcea a fost salvată de ideea GENIALĂ a unui poliţist

Femeia de 35 ani care a rătăcit 5 zile prin pădurile din Vâlcea a fost salvată de ideea GENIALĂ a unui poliţist

O femeie de 35 de ani care a rătăcit timp de 5 zile prin pădurile din Vâlcea a fost salvată, în cele din urmă, de ideea genială a unui poliţist. Duminică, 24 aprilie, o femeie de 35 de ani din Făureşti – Vâlcea a plecat din locuinţa tatălui său într-o direcţie necunoscută.

Când nu s-a mai întors acasă, familia s-a impacientat. Rudele au căutat-o prin tot satul în ziua următoare, până când, seara târziu, în jurul orei 22:00, s-au decis să alerteze Secţia 10 de Poliţie Rurală Măciuca, despre dispariţia acesteia.

Nici câinii nu i-au dat de urmă

Zile în şir, zeci de oameni: poliţişti, jandarmi şi localnici voluntari au tot căutat-o pe Marinela Nicoleta Iordache. S-au folosit chiar şi câini de urmă, dar tot nu s-a reuşit găsirea acesteia.

„Are o înălţime de 1,65 m, greutate 50 kg, păr de culoare şaten, lung şi ochi căprui, poartă ochelari şi are un defect la ochiul stâng. În momentul plecării era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare închisă şi o bluză cu dungi multicolore dispuse orizontal”, sunt semnalmentele femeii descrise de reprezentanţii Poliţiei, care au cerut ajutorul oamenilor din zonă.

La un moment dat, a fost solicitat şi sprijin aerian, un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I. survolând zona ore în şir fără nici un rezultat.

Femeia, salvată de intuiţia unui poliţist

Intuiţia unui agent a dus la salvarea vieţii vâlcencei. El a avut ideea de a o căuta într-o zonă greu accesibilă, unde echipele nu ajunseseră încă. A plecat în căutarea femeii cu maşina personală, împreună cu alţi doi colegi.

Femeia a fost găsită la mai bine de 14 kilometri depărtare de casă. „Era desculţă şi nemâncată, moartă de foame. A mărturisit că a plecat de bunăvoie şi că s-a rătăcit în pădure”, au povestit ulterior salvatorii.

„Nu a fost victima vreunei infracţiuni. A fost predată lucrătorilor din cadrul Serviciului de Ambulanţă Vâlcea. Aceştia au transportat-o la spital, pentru că se simţea foarte slăbită, ca să i se evalueze starea de sănătate, dar şi pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, Cătălin Udrea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: