Redactia.ro
Home » Știri » Femeia din Aregeș care a născut 20 de copii până la 42 de ani. Ce spune despre o nouă naștere

Femeia din Aregeș care a născut 20 de copii până la 42 de ani. Ce spune despre o nouă naștere

Femeia care a născut 20 de copii

O femeie din Argeș a reușit să bată recordul național în ceea ce privește numărul de naștere. Aceasta a născut 20 de copii, până la vârsta de 42 de ani. Iată ce spune aceasta posibilitatea de a deveni mamă din nou.

Mama-eroină: femeia care a născut 20 de copii până la 42 de ani

Protagonista acestei povești este o femeie de 42 de ani din  comuna Stoeneşti, satul Coteneşti, din Argeș. Aceasta a dat naștere celui de-al 20-lea copil al său. Georgiana Văcaru a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 19 ani, iar de atunci aceasta a născut câte un copil aproape în fiecare an al vieții sale.

Primul ei copil a fost un băiat, care acum are deja 23 de ani și s-a mutat din casa părintească, „a plecat la casa lui”, după cum mărturisesc părinții acestuia. El s-a căsătorit și a întemeiat propria sa familie.

Cel mai mic copil este o fetiță, care urmează să împlinească în curând vârsta de un an. Oficial, familia Văcaru este cea mai numeroasă din întrega țară. În ultimii 20 de ani, Georgiana Văcaru a fost gravidă în aproape fiecare an.

Ce spune Georgiana Văcaru despre al 21-lea copil

Familia Văcaru trăiește într-o casă cu opt camere, iar pentru ca spațiul să fie folosit eficient, părinții au decis ca în fiecare dormitor să fie paturi suprapuse.

Venitul principal al familiei constă din alocațiile copiilor minori, iar cum această sumă a crescut și a ajuns la 185 de lei pentru copii între 2 și 18 ani, vorbim despre o sumă consistentă.

Chiar dacă este deja mama-eroină, Georgiana Văcaru spune că nu ar zice nu dacă ar rămâne încă o dată însărcinată.

„Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, a spus Georgiana Văcaru, femeia care a dat naștere celui mai mare număr de copii din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: