Redactia.ro
Home » Știri » Povestea dramatică a unei mame care a ajuns să locuiască cu copiii în grajd. Un incendiu i-a mistuit casa

Povestea dramatică a unei mame care a ajuns să locuiască cu copiii în grajd. Un incendiu i-a mistuit casa

poveste dramatica mama 5 copii

O tânără mamă din Botoșani trăiește la limita sărăciei. Femeia a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu mistuitor, pus la cale de fostul ei soț. Acum, femeia și cei cinci copii minori locuiesc într-un fost grajd, însă fără curent electric ori alte utilități.

O femeie cu cinci copii locuiește în grajd

O femeie din Botoșani își duce traiul de zi cu zi în condiții cumplite. Mamă a cinci copii, femeia s-a văzut fără acoperiș deasupra capului în toiul iernii, după ce un incediu i-a mistuit casa. Femeia spune că fostul soț i-a dat foc casei după o ceartă și așa a ajuns să locuiască într-un grajd.

”Reporter: Asta ce a fost?
Oana Râmbu, mama copiilor: Un grajd.
Reporter: Aici erau ţinute animale?
Oana Râmbu: Da.
Reporter: De cât timp locuiţi aici?

Oana Râmbu: Avem aproape trei ani. Ne-a ars casa în noiembrie şi ne-am trezit dezbrăcaţi, desculţi, în mijlocul iernii.”

Femeia și-a refăcut viața amoroasă. Locuiesc toți 7 într-o încăpere

Oana Râmbu spune că, în momentul de față, trăiește din salariul bărbatului și alocația copiilor. Cu toate acestea, veniturile lunare nu reușesc să acopere hrana de zi cu zi și necesitățile gospodărești. “Cea mai mare nevoie, de curent electric şi o casă mai mare. Copiii dorm pe pat şi noi jos. Pe ei nu pot să îi culc pe jos. (…) Sincer, nu. Iau 770 lei alocaţie şi se duc pe lapte, pamperşi, mâncare, de încălţat.”, spune femeia.

Întrebați fiind ce-și doresc cel mai mult, unul dintre băieți a mărturisit că un ghiozdan și lumină ar fi tot ce îi lipsește.
„Reporter: Ce îţi doreşti tu cel mai mult?
Victor, băiatul de 7 ani: Un ghiozdan şi lumină.
Reporter: Şi dacă o să ai, o să îţi faci temele la lumină?
Victor: Da… şi să mă uit la desene animate.”, potrivit știrileprotv.ro.

Din fericire, reprezentanții mai multor ONG-uri a luat legătura cu ei și au promis că vor veghea asupra lor. “Povestea lor este una foarte tragică. Se apropie un nou an şcolar, iar copiii nu au cele necesare şi, după cum aţi văzut, ei stau într-un grajd care stă să se dărâme. Se apropie iarna şi nu au nici electricitate. Când am ajuns aici, mămica nu mi-a cerut decât ceva alimente şi nişte pamperşi.”, a mărturisit Daniel Câșlariu, președinte ONG.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini