Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu lângă București. Circa 10 hectare de teren ard puternic

Incendiu lângă București. Circa 10 hectare de teren ard puternic

Incendiu lângă București.

Incendiu puternic de vegetație lângă București. Aproximativ 10 hectare de teren ard la batalurile fostei ferme de porci de la Periș.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că există o estimare meteorologică privind evoluția norului de fum din zona Periș.

Incendiu lângă București. Circa 10 hectare de teren ard puternic

Potrivit Mediafax, în aceste momente ard puternic circa 10 hectare de teren la batalurile fostei ferme de porci de la Periș. ANM a transmis o estimare meteorologică referitoare la evoluția norului de fum din zona Periș, de lângă București.

Incendiul a izbucnit încă de la primele ore ale dimineții, iar pe tot parcursul zilei, circulația aerului se va menține dinspre nord-est spre sud-vest și va relatic slabă.

ISU Ilfov a anunțat că- la fața locului acționează 10 autospeciale. Oamenii din zonă au primit un mesaj prin RO ALERT pentru Sectorul 1, Periș, Snagov, Corbeanca, Buftea și Otopeni.

Meteorologii anunță că pe tot parcursul zilei, circulați aerului se va menține dinspre nord nord-est spre sud-vest și va fi relativ slabă, iar viteza maximă a vântului la rafală, spre amiază, va fi de 25-30 km/h.

La ora 09.30 circulația aerului se realizează din sector nord-estic. Vântul suflă în general slab, cu viteze la rafală de până la 10-15 km/h„, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

În urmă cu câteva luni a avut loc un alt incendiu în aceeași zonă, iar locuitorii s-au plâns de mirosul insuportabil generat de arderile de vegetație de la batalurile fostei ferme de porci.

Incendiu masiv lângă București

Recent a avut loc un incendiu puternic în două hale din Bragadiru, în apropiere de Centură. Suărafața afectată de foc a fost de aproximativ 5000 de mp. Cele două hale se ocupau cu ambalarea și producerea orezului, iar în clădiri se aflau recipiente ușor explozibile.

La fața locului au fost prezente 21 de autospeciale ale ISU pentru stingere, ambulanțte și autospeciale pentru intervenție la înălțime.

Din fericire nu a fost raportată nicio victimă, iar ulterior focul a fost stins după câteva ore.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: