Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Femeia și-a îngrijit soțul cu dizabilități ani de zile, dar într-o zi l-a văzut accidental jucând golf . Ce s-a întâmplat

Femeia și-a îngrijit soțul cu dizabilități ani de zile, dar într-o zi l-a văzut accidental jucând golf . Ce s-a întâmplat

Barbra și-a dedicat viața îngrijirii soțului său, Christopher, care devenise invalid în urma unui accident la locul de muncă. Însă, într-o zi, viața ei s-a schimbat complet când l-a văzut pe Christopher plimbându-se și jucând golf cu un prieten. Când l-a confruntat, el i-a mărturisit un adevăr șocant despre dizabilitatea lui.

Barbra oftă adânc de ușurare când se așeză pe scaunul din autobuz. După un weekend relaxant petrecut la casa unei prietene lângă plaja din Destin, Florida, se întorcea acasă. A fost un weekend plăcut, dar dorea să ajungă mai devreme în acea duminică pentru a se odihni și a petrece timp cu soțul ei, Christopher. Casa lor din Tallahassee era la doar câteva ore distanță, și avea timp să doarmă puțin în autobuz.

Însă Barbra nu era deloc entuziasmată de săptămâna de muncă care o aștepta. Avea un loc de muncă obișnuit în corporație, un magazin Etsy unde vindea piese croșetate manual, plus un job part-time la o cafenea, pe care îl avea în zilele alternate. Muncea incredibil de mult deoarece soțul ei era în scaun cu rotile.

Cu aproape doi ani în urmă, Christopher a fost implicat într-un accident grav la locul de muncă, când o cutie a căzut peste capul lui. Din păcate, nu ar fi trebuit să fie în acea zonă în acel moment, așa că compania nu i-a plătit niciun fel de compensație. Le-au acoperit doar costurile spitalizării și au cumpărat un scaun cu rotile, dar legal, nu erau obligați să plătească mai mult.

Christopher primea un ajutor de dizabilitate din partea statului, dar acesta nu era suficient pentru a-și menține stilul de viață. Înainte de accidentul lui Christopher, trăiau într-un confort financiar de clasă mijlocie superioară, iar Barbra voia să facă tot ce putea pentru ca viața lor să nu fie atât de afectată după accident. În plus, plătea pentru terapia fizică din propriul buzunar, ceea ce era destul de dificil.

Barbra nu avea nicio problemă să muncească din greu sau să accepte că soțul ei nu putea face nimic prin casă. Christopher trecea printr-o perioadă dificilă, chiar și după tot acest timp.

Totuși, el părea să-și recupereze buna dispoziție de fiecare dată când prietenul său, Bruce, îl invita la el acasă. Bruce îl ducea la meciuri de baseball și avea o sală de jocuri în casa lui.

Însă Bruce era un om de afaceri și nu avea mult timp liber. Așadar, când se întâlneau, își dedicau întreg weekendul. Barbra profita de aceste weekenduri pentru a-și vizita prietena din Destin. Aceste ocazii erau rare, dar oferau o pauză binevenită. Din păcate, acum trebuia să se întoarcă la realitate și la muncă.

A dormit aproape tot drumul cu autobuzul înapoi spre Tallahassee, dar s-a trezit chiar când au intrat în zonă. A observat rapid că autobuzul trecea pe lângă casa lui Bruce, și a rămas șocată când a văzut doi bărbați în curtea din față a lui Bruce. Mergeau spre o mașină și luau un sac de crose de golf.

„Poate că este Bruce și alt prieten?” s-a gândit Barbra, încercând să se convingă singură. Însă apoi l-a văzut pe soțul ei purtând cămașa lui hawaiană inconfundabilă, cea pe care o adora, deși era atât de urâtă. Mergea alături de Bruce, râzând. Dintr-o dată, l-a văzut imitând o mișcare de golf, prefăcându-se că lovește mingea departe. Apoi au mers împreună spre partea din spate a casei lui Bruce, unde acesta avea un teren de golf miniatural.

Barbra nu putea să creadă ce vedea. „Am muncit atât de mult timp, iar soțul meu poate clar să meargă! Ce se întâmplă? De ce nu mi-a spus?” s-a întrebat ea, confuză. „Ce să fac cu asta?”

Barbra a fost măcinată de griji până când autobuzul a ajuns la stația ei, iar ea a coborât. Își lăsase mașina într-o parcare din apropiere, așa că a luat-o și a condus acasă.

Odată ajunsă, a început să se plimbe nervoasă prin casă. „Ce-ar fi dacă asta s-a întâmplat recent, la Bruce, în acest weekend? Ce-ar fi dacă vrea să mă surprindă?” și-a spus ea, încercând să-și calmeze mintea. „Da, asta trebuie să fie. Soțul meu va veni acasă mai târziu și mă va surprinde mergând.”


„Hei, dragă. Cum a fost excursia ta?” o întrebă Christopher când Bruce îl împinse cu scaunul cu rotile în sufragerie.

„Oh, salut, voi doi. A fost minunat. Dar voi ce ați făcut?” îi întrebă Barbra cu un zâmbet larg, așteptând ca ei să o surprindă.

„Am făcut același lucru ca de obicei. Meciul de vineri a fost distractiv și apoi am petrecut mult timp jucând jocuri,” spuse Bruce pe un ton indiferent, apoi le-a spus la revedere și a plecat.

Barbra i-a servit lui Christopher o cină delicioasă, spaghetti cu chiftele, și s-a așezat la masa din bucătărie alături de el. „Deci, asta e tot ce ați făcut?” întrebă ea, încercând să aducă subtil subiectul în discuție.

„Da,” răspunse el cu gura plină de mâncare. „Asta facem mereu.”

„Ei bine, Bruce are un teren de golf acasă. Puteați să jucați,” adăugă Barbra cu un zâmbet ușor forțat.

„Încă nu m-am obișnuit să joc din scaunul cu rotile, așa că nu. Dar ne-am distrat de minune, dragă. Întotdeauna îți faci griji pentru mine și te iubesc pentru asta,” răspunse Christopher, luând o gură de suc și comportându-se ca și cum nimic nu era în neregulă.

Deodată, Barbra izbi furculița de masă. „Serios? Serios? Nu te-ai obișnuit să joci golf din scaunul cu rotile?” țipă ea.

Christopher o privi cu ochii mari și o expresie inocentă. „Ce? Dragă, e greu să joci golf din scaunul cu rotile. Nu-ți poți controla bine mișcările de lovire—”

Încercă să-și justifice răspunsul, dar Barbra îl întrerupse. „TE-AM VĂZUT! Te-am văzut plimbându-te, luând crosele din mașina lui Bruce, și jucând golf fericit, ca un copil la Crăciun! Christopher! VREAU ADEVĂRUL CHIAR ACUM!”

Gura lui Christopher se deschise și se închise ca un pește într-un acvariu, dar nu avea nimic de spus. Barbra a așteptat ca el să nege, dar el doar întrebă: „Cum?”

„Autobuzul meu trece pe lângă casa lui Bruce, și pur și simplu ai ieșit să iei crosele când am trecut. Christopher, vrei să-mi spui că m-ai mințit? De cât timp?” întrebă ea pe cel mai sever ton pe care îl putea scoate, încercând să nu se lase copleșită de emoții.

Soțul ei, în sfârșit, oftă și îi mărturisi adevărul. „Da, te-am mințit. De aproximativ un an și jumătate. Pur și simplu nu voiam să mă întorc la muncă.”

Nu mai putea continua așa. Barbra a intentat divorțul după o lună, în timp ce locuia la mama ei, și nu l-a mai văzut niciodată pe Christopher. A golit conturile bancare comune, a renunțat la toate slujbele sale și a călătorit în jurul lumii timp de un an pentru a compensa pentru toată munca ei irosită. A fost cea mai bună decizie din viața ei.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect