Redactia.ro
Home » Monden » Femeia şi-a lăsat barbă ca un bărbat, apoi soţul a părăsit-o. Ce decizie a luat cu viaţa ei (FOTO şi VIDEO)

Femeia şi-a lăsat barbă ca un bărbat, apoi soţul a părăsit-o. Ce decizie a luat cu viaţa ei (FOTO şi VIDEO)

GALERIE FOTO (3)

O femeie din India a decis să-și lase barbă la scurt timp după ce s-a căsătorit. Din păcate pentru ea, Mandeep Kaur a fost părăsită de soț după ce și-a schimbat dramatic înfăţişarea.

Femeia originară din Punjab, India s-a căsătorit în anul 2012 cu alesul inimii sale, cu care credea că va rămâne pentru totdeauna, însă după câțiva ani a divorțat.

Indianca a intrat în depresie

Indianca în vârstă de 34 de ani a suferit din această cauză și chiar spune că a intrat în depresie adâncă, motiv pentru care a cerut ajutorul psihologilor.

A apelat imediat la medici specializați și într-un final Mandeep Kaur și-a acceptat părul facial care este mai degrabă o problemă bărbătească. Cadrele medicale susțin că apare rar în rândul femeilor și se numește hirsutism.

S-a îndreptat către credinţă

Femeia s-a îndreptat spre credință și cu sprijin din partea apropiaților a reușit după o vreme să depășească momentul greu și a ajuns să accepte noua ei înfățișare.

Acum, ea susține că nu mai suferă de pe urma înfățișării sale, barba și mustața fiind o parte din ea. Mandeep Kaur poartă în permanență pe cap un turban, în lipsa lui putând trece drept un simplu bărbat.

Creșterea excesivă a părului pe corp la femei în zone specific masculine poartă numele de hirsutism și are legătură cu nivelul hormonilor androgeni.

Femeile au teoretic, același număr de celule foliculare pe fața lor ca și bărbații, dar acestea sunt mai puțin sensibile la dihidrotestosteronul (DHT), care este produs din testosteron.

În mod normal, femeile au, de asemenea, niveluri mai scăzute de testosteron, insa in conditiile unor dereglari de ordin endocrin, de regula de origine ovariană sau suprarenală, prezentei unor tumori ovariene sau suprarenale, ca urmare a administrarii unor medicamente etc. nivelul acestuia poate creste.

Indiferent de cauză, hirsutismul poate provoca stres emoțional semnificativ. Cheia este să găsiți cauza și să abordați problema cosmetic, iar cea mai buna solutie este epilarea de lunga durata cu laser sau lumina intens pulsata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: