Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » ”Femeia-vârcolac” și-a surprins soțul cu trăsăturile ei și l-a făcut să se îndrăgostească iremediabil de ea! Este de nerecunoscut după ce și-a ras tot părul

”Femeia-vârcolac” și-a surprins soțul cu trăsăturile ei și l-a făcut să se îndrăgostească iremediabil de ea! Este de nerecunoscut după ce și-a ras tot părul

GALERIE FOTO (3) ”Femeia-vârcolac” și-a surprins soțul cu trăsăturile ei și l-a făcut să se îndrăgostească iremediabil de ea! Este de nerecunoscut după ce și-a ras tot părul

O tânără era numită femeia-vârcolac pentru că părul îi acoperea toată fața! Asta până când s-a ras complet, iar acum este de nerecunoscut! Soțul ei s-a îndrăgostit iremediabil de ea. 

”Femeia-vârcolac” este de nerecunoscut după ce și-a ras tot părul

Supatra ‘Natty’ Susuphan este o femeie care suferă de sindromul Ambras, care presupune creșterea excesivă de păr pe corp. Multi timp a fost considerată femeia-vârcolac, fiind judecată pentru afecțiunea pe care o are.

O singură persoană nu a judecat-o și a iubit-o necondiționat, iar aceasta este soțul ei. Cei doi s-au iubit din prima clipă, iar Supatra ‘Natty’ Susuphan a simțit că acest bărbat o va sprijini indiferent de situație. Astfel că, din dragoste pentru partenerul ei, ea a început să se radă după nuntă.

”Femeia-vârcolac” și-a surprins soțul cu trăsăturile ei și l-a făcut să se îndrăgostească iremediabil de ea! Este de nerecunoscut după ce și-a ras tot părul

Decizia „femeii-vârcolac” a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că soțul ei s-a îndrăgostit de ea în starea în care era și nu i-a impus vreodată să se schimbe de dragul lui. Însă aceasta a decis că nu mai vrea să fie privită ca pe o ciudățenie a naturii,

Tânăra are păr în exces pe tot corpul, inclusiv pe față, iar în 2010 a devenit și deținătoarea unui titlu probabil nedorit, oferit de Guinness World Record. Niciun tratament nu a oferit soluții definitive, nici măcar cel cu laser. Totuși, după căsătorie, tânăra a început să se radă constant pe față.

Natty a reușit o performanță cu care nu se pot lăuda toate femeile: l-a făcut pe soțul ei să se reîndrăgostească de ea, după ce bărbatul a remarcat că cea căreia i-a jurat iubire veșnică are trăsături gingașe, de păpușă.

”Femeia-vârcolac” și-a surprins soțul cu trăsăturile ei și l-a făcut să se îndrăgostească iremediabil de ea! Este de nerecunoscut după ce și-a ras tot părul

După căsătorie, Natty a început să se radă constant pe față, deși medicii au avertizat-o că există riscul ca pilozitatea să se îndesească. Însă de dragul soțului ei, femeia-vârcolac nu crede că este un inconvenient, iar acum, după mulți ani, aceasta este cu totul altă persoană, iar lumea nu mai întoarce privirea șocată, ci o admiră lângă soțul ei.

Ce este sindromul Ambras

Sindromul Ambras, cunoscut și ca hipertricoză, este asociat cu o creștere excesivă a părului. Există două tipuri de sindrom Ambras – congenital și dobândit. Forma congenitală a bolii este extrem de rară și este întotdeauna prezentă la naștere. Sindromul Ambras dobândit se dezvoltă după naștere și este adesea asociat cu efecte secundare ale medicamentelor, tulburări de alimentație și cancer.

Congenital sindromul Ambras este trecut de la părinți la copii. Dacă tatăl este afectat de mutația cromozomului 8q, el poate trece condiția pe descendenți de sex feminin, dar nu pe urmași de sex masculin. Mamele cu mutație genetică au o șansă de 50% de a transmite sindromul Ambras la descendenții masculi și femele.

Simptomele sindromului Ambras sunt dependente de tipul specific de hipertricoză la care suferă pacientul. În cazul sindromului Ambras congenital, pacienții pot suferi de hipertrichoză lanuginosa, hipertrichoză generalizată, hipertrichoză terminală, hipertrichoză circumscrisă, hipertrichoză localizată sau hipertricoză neiritată. Formele dobândite ale afecțiunii includ hipertrichoza lanuginosa, hipertrichoza generalizată, hipertricioza modelată și hipertrichoza localizată.

Toate formele de sindrom Ambras sunt asociate cu creșterea excesivă a părului. Formele congenitale sunt prezente la naștere, dar creșterea excesivă a părului, grosimea și / sau pigmentarea nu pot fi observate până la ani mai târziu. În cazurile severe, în special în cazurile de hipertrichoză terminală, creșterea părului este excesivă în toate zonele corpului. Termenul sindromul vârcolac este frecvent utilizat pentru a descrie pacienții cu sindrom terminal Ambras.

Cea mai obișnuită complicație a sindromului Ambras este dificultatea situațiilor sociale. Creșterea excesivă a părului poate afecta stima de sine și abilitatea de a construi și menține relații personale.

Sindromul Ambras este, în general, diagnosticat pe baza vizualizării creșterii excesive a părului, însă testarea poate fi utilizată pentru a determina cauza creșterii excesive a părului. Sindromul Ambras dobândit poate fi asociat cu efecte secundare medicamentoase, tulburări hormonale sau anumite forme de cancer.

Nu există tratament pentru sindromul Ambras congenital. Pacienții pot alege să se rade, să scoată sau să îndepărteze părul folosind metode electrice. Eficacitatea variază de la câteva ore după ras până la îndepărtarea permanentă a părului dacă se utilizează electrolina. Pacienții cu sindromul Ambras obținut observă de obicei o creștere a părului redusă după tratarea sau vindecarea stării de bază.

Nu există nicio modificare a duratei de viață la pacienții cu sindromul Ambras congenital. Formele dobândite ale afecțiunii pot fi asociate cu o durată de viață redusă dacă se constată că cancerul sau alte condiții care pun viața în pericol sunt cauza unei creșteri exagerate a părului. Tratarea cauzei care stă la baza poate îmbunătăți calitatea vieții și poate mări durata de viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: