Redactia.ro
Home » TV » Cu ce boală a fost diagnosticat fiul Octaviei Geamănu. A ajuns de urgență la spital

Cu ce boală a fost diagnosticat fiul Octaviei Geamănu. A ajuns de urgență la spital

Cu ce boală a fost diagnosticat fiul Octaviei Geamănu

Octavia Gemănu a trecut prin momente cumplite, după ce fiu ei a început să se simtă rău. Vedeta a povestit cu ce boală a fost diagnosticatul copilul ei.

Octavia Gemănu, clipe de coșmar. A ajuns la spital

Prezentatoare de televiziune Octavia Geamănu a trecut prin momente cumplite, după ce fiul ei a început să se simtă rău. Copilul de patru ani a avut mai multe zile febră și după aceea nici măcar nu putea să respire bine. Fiul acesteia a avut și dureri în zona abdomenului Așa că vedeta de televiziune a mers de urgență la spital cu acesta. Diagnosticul medicilor a fost așa numita boala sărutului sau mononucleoză.

Octavia Geamănu spune că nici măcar nu știe de unde a luat fiul ei această boală, dar cert este că nu e de glumit cu ea.

„Nu știm de unde a luat-o. Nu am aflat că vreo persoană dintre cele cu care s-a întâlnit ar fi făcut-o, deci e mister total. A debutat cu nas înfundat. Trei zile, soft. Nimic altceva. În a patra zi febra 37,5. Normal că primul lucru a fost să îi fac testul Covid care a ieșit negativ. În ziua cu febră i se umflaseră puțin și amigdalele și îi simțeam în respirație un miros ciudat. La două zile după începerea tratamentului, la somnul de prânz, m-am speriat îngrozitor pentru că nu respira bine. Aveam impresia că se sufocă. L-am trezit și am venit la spitalul Grigore Alexandrescu. Pentru prima dată în viață (…) S-au văzut la ecograf splina și ficatul mărite, iar medicul ORL-ist a constatat și-o otită medie, polipi mega inflamați. S-a schimbat puțin tratamentul și am început să îi dau seara antibiotic, acasă. Nu necesita internare”, a povestit Octavia Geamănu.

Cu ce boală a fost diagnosticat fiul Octaviei Geamănu

Dar episodul de coșmar nu s-a încheiat aici pentru prezentatoarea de televiziune. Fiul ei a început să se simtă rău și după aceea a fost internat la spital.

„A doua zi, la prânz a început să îmi spună că îl înțeapă în partea dreaptă în zona apendicului și că îl doare burtica. Într-o oră mi-a zis de 4 ori asta. Așa că am revenit imediat la același spital. Din nou analize de sânge, ecografie, medic ORL-ist, chirurg… Într-un final, medicul pediatru a insistat enorm să ne internăm pentru că e o boală care poate da multe complicații. Doar când medicul pediatru a pronunţat pneumonie și encefalită am simțit că îmi scade tensiunea”, a spus vedeta.

Octavia Gemănu a ținut să le atragă atenția părinților cu privire la această boală.

„Vă scriu atât de în detaliu totul pentru că mi-aș dori enorm să înțelegeți ce boală urâtă e asta și să nu va tratați acasă copilul, după ureche, fără a discuta întâi cu medicul pediatru de la primele simptome. E o boală care mărește ficatul și splina încât cea din urmă se poate rupe la mișcări bruște”, a mai spus Octavia Gemănu.