Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » La 24 de ani, arată ca la 3 ani! Boala rară de care suferă o tânără din Indonezia

La 24 de ani, arată ca la 3 ani! Boala rară de care suferă o tânără din Indonezia

O tânără din Indonezia a șocat prin situația ei! La 24 de ani arată ca un copil de 3 ani. Fata suferă de o boală extrem de rară, care o împiedică să se dezvolte normal.

La 24 de ani, arată ca la 3 ani! Boala rară de care suferă o tânără din Indonezia

Sari Rezita Ariyanti, o tânără din Indonezia arată ca un copil de 3 ani la cei 24 de ani. Are nu mai mult de doar 87 de centimetri și nu cântărește mai mult de 20 de kilograme. Pe lângă faptul că nu s-a dezvoltat normal, fata nu poate să meargă și are probleme de comunicare. Familia o ajută să-și trăiască viața chinuită, deoarece are o boală foarte rară, potrivit Daily Mail, citat de Libertatea.

Sari Rezita Ariyanti  are 24 de ani, însă arată ca și cum ar avea doar trei ani

Abia când Sari Rezita Ariyanti avea doi ani, părinții și-au dat seama că fiica lor are o problemă de sănătate. S-au dus la medic și au aflat că este prea târziu pentru a primi un tratament. Le-a fost greu să primească vestea, dar s-au resemnat și au mers înainte.”Când era un copil, era o fetiță frumoasă. Nu părea să aibă probleme. Însă, la doi ani, nu putea să facă nimic – să vorbească, să meargă. Am fost foarte supărată. Ceilalți patru copii ai mei sunt sănătoși, însă Sari este diferită”, a declarat mama fetiței, pentru Daily Mail.

Mama Sariei mai spune că nu și-au permis să meargă mai din timp la medic, încât să evite această situație dramatică a fetiței lor. “Aveam puțini bani și nimeni nu ne-a spus să mergem la un doctor. În plus, nimeni nu știa de ce afecțiune suferă”, a continuat femeia.

Sari Rezita Ariyanti suferă de sindromul Turner

În cele din urmă, familia tinerei de 24 ani a descoperit că aceasta are sindromul Turner, o anomalie genetică relativ rară. Boala se întâlnește în general la femei și nu există tratament de vindecare. Însă, dacă se observă din timp neregulile, se pot lua măsuri, spun specialiștii. Pentru Sari, însă, a fost prea târziu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: