Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un tânăr s-a apucat de renovat casa și a găsit un borcan în perete. Ce conținea acesta

Un tânăr s-a apucat de renovat casa și a găsit un borcan în perete. Ce conținea acesta

Un cuplu din America a avut parte de o surpriză! Kevin Brannen și logodnica sa își renovau casa și la un moment dat, au găsit ascuns în perete un borcan. Au rămas șocați atunci când au descoperit ce conține.

Un tânăr s-a apucat de renovat casa și a găsit un borcan în perete. Ce conținea acesta

Doi tineri logodnici au avut parte de o întâmplare care i-a luat prin surprindere. În timp ce-și renovau locuința au dat peste un borcan ascuns în perete. Au rămas și mai surprinși atunci când au descoperit ce conținea obiectul, potrivit a1.ro.

Kevin Brannen a găsit borcanul vechi. El este pasionat de comori și, iată că de data aceasta nu a mai trebuit ca el să plece în căutarea lor, ci comoara a venit singură. Kevin a găsit un bilet vechi de 82 de ani în borcan. Acesta era scris de o fetiță de 13 ani, în urmă cu opt decenii. Cea mică l-a ascuns în spatele unui zid din preajma șemineului și a rămas acolo până ce au dat peste el cei doi viitori soți.

Fetița a devenit mamă

Cuplul și-a împărtășit experiența pe rețelel de socializare și a cerut oamenilor să o caute pe fetiță și să o anunțe că a găsit mesajul. În cele din urmă, s-a aflat că fetița a crescut și a devenit mamă. Astfel, copiii femeii au primit o adevărată comoară de suflet: o amintire de la mama lor, veche de 82 de ani!

Ce a găsit un bihorean în curtea casei

Un bihorean a găsit în curtea casei, în timp ce săpa un șant, mai multe monede de argint.Comoara a fost găsită de Nicu Ilea, un bărbat din Groşu. Atunci când le-a găist, a strâns sutele de monede de argint şi le-a dus la primăria din comună. Aceștia au predat monedele Muzeului Ţării Crișurilor din Oradea. De altfel, pentru gestul său nobil, bărbatul a avut dreptul la 30% din valoarea comorii descoperite.

comoara Grosi3

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: