Redactia.ro
Home » Știri » Femeie de 69 de ani, victima unui bărbat cunoscut pe internet

Femeie de 69 de ani, victima unui bărbat cunoscut pe internet

batrana jefuita

Întâmplare îngrozitoare în Botoșani. O femeie în vârstă de 69 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat mai tânăr pe o rețea de socializare. Ulterior, femeia l-a invitat pe bărbatul în vârstă de 63 de ani acasă la ea, pentru o întâlnire romantică. Acesta a venit, însă, cu totul alte gânduri. Seara romantică s-a transformat rapid într-o noapte de coșmar pentru femeie, care a fost legată și jefuită. Principalul suspect a fost reținut săptămâna aceasta. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), ar fi vorba de un bărbat din județul Galați.

O femeie din Botoșani, jefuită de bărbatul pe care îl chemase la ea acasă

Femeia a invitat la domiciliul său un bărbat cunoscut pe o rețea socială. Întâlnirea nu a decurs deloc așa cum și-ar fi dorit, ci s-a transformat într-un adevărat coșmar. Bărbatul cuceritor s-a transformat rapid într-un hoț cu acte-n regulă. Femeia a fost legată de mobilierul din casă. Bărbatul i-a furat bijuteriile, banii și telefoanele, apoi s-a făcut nevăzut.

De la o seară romantică, la una de coșmar

 „În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul ca, în cursul lunii martie 2022, după mai multe discuţii pe o reţea de socializare, victima ar fi convenit cu persoana bănuită să se întâlnească la locuinţa acesteia. Ulterior, îndata de 20 martie 2022, în timp ce aceştia se aflau în  locuinţa persoanei vătămate, o femeie, de 69 de ani, din comuna Broscăuţi, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă şi ar fi imobilizat-o pe aceasta, legând-o cu obiecte vestimentare de mobilierul din locuinţă. În acest context, bărbatul ar fi sustras din locuinţă mai multe bunuri, constând în bijuterii, telefoane mobile şi bani”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor. În urma investigațiilor efectuate cercetările au fost extinse și pe raza altor județe.  Polițiștii din Botoșani au pus în executare două mandate de percheziție la sediul societății comerciale la care lucrează persoana bănuită de comiterea faptei, din județul Ilfov, precum și la o locuință folosită de acesta, din comuna Șendriceni, fiind ridicate bunuri care interesează cauza.

„Bărbatul de 63 de ani a fost depistat în județul Ilfov, fiind escortat către IPJ Botoșani, unde, față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri legale”, a adăugat Delia Nenișcu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: