Redactia.ro
Home » Știri » Femeie de 76 de ani, arestată în Rusia, după ce a protestat împotriva războiului. Imagini șocante

Femeie de 76 de ani, arestată în Rusia, după ce a protestat împotriva războiului. Imagini șocante

Femeie de 76 de ani, arestată în Rusia, după ce a protestat împotriva războiuluI

Femeie de 76 de ani, arestată în Rusia, după ce a protestat împotriva războiului. Imagini absolut șocante de la protestele care au loc în St. Petersburg, Rusia. Sute de cetățeni au protestat împotriva războiului din Ucraina. Printre protestatari s-a aflat și o femeie de 76 de ani, supraviețuitoare de-al Doilea Război Mondial. Bătrâna a fost arestată de autoritățile ruse.

Femeie de 76 de ani, arestată în Rusia, după ce a protestat împotriva războiului. Imagini șocante

Întreaga lume este șocată de războiul izbucnit în Rusia. Invadarea Rusiei în Ucraina a declanșat o stare de alertă atât printre cetățenii ucraineni, cât și în țările europene. În Rusia sunt cetățeni care condamnată atacul președintelui lor, Vladimir Putin, împotriva Ucrainei. În ultimele zile au avut loc proteste masive în St. Petersburg, din Moscova. Autoritățile ruse acționează și arestează sute de protestatari. Printre acestia s-a numărat și o femeie în vârstă de 76 de ani. Yelena Osipova, supraviețuitoare a celui de-al Doilea Război Mondial, a ieșit în piață din St. Petersburg pentru a condamna invazia Rusiei în Ucraina.

Poliția a intervenit pentru a oprit manifestanțiile, care au invadat străzile din Moscova și Sankt Petersburg. Au fost arestate aproximativ 100 de persoane, iar majoritatea au fost băutuți cu bâte. Printre aceștia se numără și Yelena Osipova. Aceasta a fost oprită de polițiști, iar scena a fost filmată de cei prezenți la fața locului. Potrivit grupului independent de monitorizare OVD-Info, peste 7.000 de persoane au fost reținute în total în Rusia, în timpul demonstrațiilor împotriva invaziei Ucrainei de către Moscova, care a început joia trecută.

La 81 de ani, un pilot în Marina Britanică merge în Ucraina să ajute în lupta cu invadatorii lui Putin

Bryan Spencer, un englez de 81 de ani, fost pilot militar, merge în Ucraina să dea o mână de ajutor. Chiar dacă are probleme de sănătate, acest lucru nu l-a împiedicat să ajute. Are 81 de ani și a rămas singur după ce soția sa a murit. „Sunt bătrân, am 81 de ani. Soția mea a murit și eu sunt singur. Vreau să ajut oamenii, mereu am vrut asta. Asta aș vrea să fac, nu contează cu ce. Pot conduce o ambulanță, pot lupta împotriva focului. În Marina Regală am fost antrenat și ca pompier. Pot face multe lucruri. Sunt și un bun țintaș, dar nu vreau neapărat să mă implic în lupte, dar dacă va fi nevoie o voi face. Dacă nu sunt de folos, atunci mă voi întoarce acasă. Dar măcar voi încerca”, a povestit englezul pentru hotnews.ro.

A fost pilot în Marina Regală, dar a fost forțat să se retragă din cauza unui accident. Tatăl său a fost și el pilor și a fost ucis în cel de-al doilea război mondial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: