Redactia.ro
Home » Știri » Femeile din viața lui Vladimir Putin. Câți copii are, de fapt, liderul rus

Femeile din viața lui Vladimir Putin. Câți copii are, de fapt, liderul rus

GALERIE FOTO (3) Vladimir Putin

Viața privată a președintelui Rusiei Vladimir Putin a fost mereu un subiect tabu. Se știu foarte puține lucruri despre liderul de la Kremlin, întrucât acesta a încercat să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor.

Președintele rus s-a căsătorit în anul 1983, pe când avea 30 de ani, cu Liudmila Shkrebneva, pe atunci de 25 de ani. Liudmila Putina a lucrat ca stewardeză pentru PJSC Aeroflot, cunoscută și sub denumirea de Rus Airlines.

Liudmila i-a fost alături atât în ultima parte a perioadei în care a lucrat pentru KGB, locuind o perioadă în Germania, și apoi după ce s-a întors în Rusia. Ea l-a susținut în perioada de ascensiune, de la consilier al primarului din Sankt Petersburg, apoi șef al FSB, premier și pe parcursul mandatelor de președinte.  După 31 de ani de căsnicie, în 2014, Vladimir Putin și soția sa au divorțat.

Are două fiice cu prima soție

Vladimir Putin
Vladimir Putin are două fiice cu Liudmila, Maria și Ecaterina

Au împreună două fete: Maria și Ecaterina. Prima s-a născut în Leningrad, în anul 1985 iar Katerina în 1986, în Germania, acolo unde familia lui Putin a trăit în timp ce șeful de la Kremlin, la vremea aceea, era ofițer KGB.

Cele două au studiat la Universitatea din Sankt Petersburg, fiind înscrise cu nume false, din motive de securitate. Maria a teminat Medicina, în timp ce Ecaterina s-a înscris la Studii Orientale. Dar niciuna dintre ele nu a fost văzută vreodată în campusul studențesc, scrie click.ro.

După divorț, a avut mai multe iubite tinere

După divorțul de Liudmila, Putin și-ar fi refăcut viața cu gimnasta Alina Kabaeva. Cei doi au făcut cunoștință în anul 2004, înainte de Jocurile Olimpice de vară la reședința prezidențială din Novo-Ogaryovo. Dar campioana a fost legată de numele lui Vladimir Putin încă din 2008, însă ea a negat întotdeauna o relație cu liderul de la Kremlin.

Există totuși zvonuri că cei doi au chiar o familie secretă împreună. Kabaeva ar fi dat naștere unui copil al președintelui rus în 2015, în Elveția. Presa străină a scris că Putin a avut o relație și cu Wendi Deng, fosta soție a mogulului media Rupert Murdoch. Cei doi s-ar fi întâlnit prin intermediul unui miliardar rus.

Ultima iubită, miss Rusia 2003

În 2017, despre Vladimir Putin s-a scris că ar fi noul iubit al tinerei Alisa Kharcheva, un model rus. Președintele i-ar fi cumpărat acesteia un apartament într-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale Moscovei.

Un an mai târziu, în 2018, s-a zvonit că Victoria Lopyreva, ambasadoarea FIFA World Cup 2018, este noua iubită a lui Putin, potrivit tabu.ro.

Victoria Lopyreva
Victoria Lopyreva (36 de ani)

Formele voluptuoase și chipul angelic al fostei Miss Rusia 2003 l-au vrăjit pe liderul de la Kremlin, despre care presa tabloidă vorbește că are o slăbiciune pentru femeile tinere, blonde și foarte frumoase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: