Redactia.ro
Home » Știri » Femeile însărcinate și persoanele însoțite de copii mai mici de cinci ani au de acum prioritate în toate magazinele din țară! Amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă legea

Femeile însărcinate și persoanele însoțite de copii mai mici de cinci ani au de acum prioritate în toate magazinele din țară! Amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă legea

Femeile însărcinate și persoanele însoțite de copii mai mici de cinci ani au de acum prioritate în toate magazinele din țară! Amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă legea

Femeile însărcinate și persoanele însoțite de copii mai mici de cinci ani au de acum prioritate în toate magazinele din țară! Amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă legea. Iată detaliile!

Femeile însărcinate și persoanele însoțite de copii mai mici de cinci ani au de acum prioritate în toate magazinele din țară

Femeile însărcinate și persoanele însoțite de copii cu vârsta sub 5 ani vor primi prioritate în magazinele din toată țara! Președintele Klaus Iohannis a semnat legea pentru a aduce acest beneficiu în viața lor.

Scopul principal al acestei măsuri este de a face mai ușor accesul acestor categorii de persoane la servicii și produse esențiale, eliminând nevoia de a aștepta în lungi cozi.

Amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă legea

Pentru a se asigura că aceste reguli sunt aplicate cu rigurozitate, atât instituțiile publice, cât și cele private sunt obligate să afișeze în mod vizibil informații cu privire la acordarea priorității pentru femeile însărcinate și părinții cu copii mici.

În plus, persoanele care nu respectă aceste prevederi vor fi sancționate cu amenzi, cu valori cuprinse între 200 și 1.000 de lei.

Legea, deja promulgată de președintele Klaus Iohannis, va intra în vigoare imediat ce va fi publicată în Monitorul Oficial.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: