Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Fermă urbană pe balconul unui apartament! Povestea unui locatar care a încercat să crească viţei la etajul cinci

Fermă urbană pe balconul unui apartament! Povestea unui locatar care a încercat să crească viţei la etajul cinci

Un chinez a încercat să creeze o mini-fermă pe balconul propriului apartament de la etajul cinci al unui imobil. Iată detaliile!

Povestea unui locatar care a încercat să crească viţei la etajul cinci

Câteva imagini cu şapte viţei în balconul unui apartament au devenit virale pe platforma chineză de socializare Douyin, asemănătoare cu TikTok. Ferma urbană neobişnuită atrăgea privirile curioase ale utilizatorilor, iar povestea a devenit subiectul discuţiilor în întreaga ţară.

Locatarul în cauză era iniţial un fermier dintr-un sat îndepărtat din aceeaşi provincie. Mutarea sa în oraş a fost determinată, cel mai probabil, de dorinţa de a-şi căuta un trai mai bun şi oportunităţi de muncă. Cu toate acestea, inima sa nu putea renunţa la pasiunea pentru agricultură şi la animalele pe care le îngrijea cu grijă în satul natal, a relatat South China Morning Post.

Decizia de a creşte viţei în balconul apartamentului s-a dovedit a fi una curajoasă, dar şi extrem de nepotrivită pentru mediu. Condiţiile dintr-un apartament urban nu sunt deloc potrivite pentru așa-numiții „locatari”, iar la scurt timp, mirosul emanat  şi mugetele acestora au început să devină deranjante pentru ceilalţi locatari.

Vițeii au fost evacuaţi

Vizualizările în masă şi plângerile locatarilor au atras atenţia autorităţilor, care au intervenit rapid în această situaţie neobişnuită. Astfel, în doar o zi de la apariţia viţeilor pe balcon, aceştia au fost evacuaţi şi transportaţi la o fermă specializată în afara oraşului.

Chiar şi după această intervenţie, locatarul persistent nu a renunţat la visul său de a avea propria fermă urbană. El a încercat să readucă viţeii în apartament, dar administratorii clădirii au luat măsuri pentru a preveni revenirea animalelor. Confruntarea cu administratorii a devenit o adevărată provocare pentru fermierul urban, care părea hotărât să lupte pentru pasiunea sa.

Pe parcursul discuţiilor despre această situaţie neobişnuită, utilizatorii au reacţionat în moduri variate. Unii au glumit pe seama situaţiei, remarcând că viţeii „nu s-au gândit niciodată că vor locui la bloc”, în timp ce alţii au apreciat calitatea construcţiei care a putut suporta greutatea şi activităţile agricole desfăşurate pe balconul apartamentului.

Sursa foto: scmp.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: