Redactia.ro
Home » Știri » Fermierii si transportatorii au decis să continue protestul, după întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu

Fermierii si transportatorii au decis să continue protestul, după întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu

Fermierii si transportatorii au decis să continue protestul, după întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu

Fermierii și transportatorii din România au decis să rămână hotărâți în stradă, în ciuda întâlnirii cu premierul Marcel Ciolacu de la Palatul Victoria. Această decizie vine în urma unui dialog tensionat între reprezentanții acestor categorii profesionale și oficialitățile guvernamentale. Cu toate promisiunile verbale primite la întâlnire, fermierii și transportatorii au ales să continue protestul, subliniind importanța rezolvării prompte a problemelor cu care se confruntă.

Fermierii si transportatorii au decis să continue protestul, după întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu

Dincolo de întâlnirea cu premierul Ciolacu, fermierii și transportatorii au rămas încrezători în necesitatea continuării protestului. Această decizie a fost comunicată prin intermediul grupurilor de WhatsApp în care se organizaseră inițial. Protestatarii sunt hotărâți să-și facă auzită vocea și să continue lupta pentru drepturile lor, potrivit antena3.ro.

Mesajul protestatarilor

Pe grupurile de WhatsApp, reprezentanții fermierilor și transportatorilor au transmis mesaje pline de hotărâre și solidaritate. Cu mesaje precum:

”Nu vă fâsâiți așa cum se așteaptă guvernanții,” ”Nu dăm înapoi,” și ”DUMNEZEU FIE CU NOI,” și-au exprimat protestatarii determinarea de a merge înainte în lupta lor.

Ei încurajează și alți cetățeni să li se alăture și să se implice în rezolvarea problemelor semnalate.

Premierul Marcel Ciolacu și promisiunile guvernamentale

La întâlnirea cu reprezentanții transportatorilor și fermierilor, premierul Marcel Ciolacu a subliniat importanța dialogului în găsirea soluțiilor pentru problemele ridicate. El a menționat că guvernul este dispus să găsească soluții corecte și aplicabile pentru a îmbunătăți situația acestor două sectoare de activitate.

Un calendar strâns de întâlniri punctuale cu ministerele și instituțiile relevante a fost stabilit pentru a aborda aspectele discutate în cadrul întâlnirii. Astfel, grupurile de lucru vor fi formate pentru a căuta soluții, inclusiv modificări legislative dacă este necesar, pentru a rezolva prompt problemele fermierilor și transportatorilor.

Sursa foto: antena3.ro

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: