Redactia.ro
Home » Monden » Ferrari-ul manelistului Tzancă Uraganu, distrus de fratele său. Miraj Tsunami, accident grav FOTO

Ferrari-ul manelistului Tzancă Uraganu, distrus de fratele său. Miraj Tsunami, accident grav FOTO

GALERIE FOTO (4)

Miraj Tsunami a făcut praf Ferrari-ul de sute de mii de euro a lui Tzancă Uraganu. Iată detaliile!

Ferrari-ul manelistului Tzancă Uraganu, distrus de fratele său

Fratele lui Tzancă Uraganu, Miraj Tsunami a făcut praf Ferrari-ul de sute de mii de euro pe care îl are celebrul manelist. Accidentul rutier a fost destul de grav și s-a petrecut în zona Bragadiru, lângă sediul ANAF. În imaginile surprinse de la locul impactului se poate vedea că Ferrari-ul de sute de mii de euro s-a izbit puternic de un copac și a suferit daune masive.

 

Sursa foto: spynews.ro

Tzancă Uraganu a mâncat salam cu brânză și roșii pe capota Royce Rolls-ului

Tzancă Uraganu s-a filmat în timp ce mânca salam cu brânză și roșii pe capota Royce Rolls-ului. Acesta a spus că nu are nicio reținere în a mânca ceea ce-i place într-o zi călduroasă de vară:

„Vara-i vară, orice ar fi!”, a declarat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.

Sursa foto: InstaStory Tzancă Uraganu

Când a încetat Tzancă Uraganu să mai consume substanțe interzise de lege

Tzancă Uraganu a recunoscut în mod public că a avut parte de o perioadă în viața lui în care a recurs la substanțe interzise de lege, dar nu le promovează deloc:

„Am primit foarte multe comentarii în care oamenii spuneau că eu mă droghez. Hai să vă spun care e treaba, până acum nu am vrut să vorbesc niciodată despre așa ceva, dar o să vorbesc acum. În urmă cu câțiva ani, am făcut și eu nenorociri foarte mari în legătură cu treburile astea, care orice om, mai greșim, suntem tineri, anturaje, oboseală, una alta, chiar am făcut și chiar recunosc, nu mă dau înapoi, și am făcut rău de tot, cât am putut de rău.

Mulțumesc lui Dumnezeu că în schimb am doi ani și jumătate de când nu mă apropii de așa ceva. Dumnezeu m-a ajutat, mi le-am scos din cap pe viață, iar acum sunt puternic rău de tot”, a declarat Tzancă Uraganu

Hobby-ul neștiut al lui Țzancă Uraganu

Celebrul manelist are un hobby puțin cunoscut de fanii lui. Se pare că Țzancă Uraganu nu este amatorul cumpărăturilor de pe internet. El are mereu grijă maximă la ținutele pe care le îmbracă așa că merge singur în magazine pentru a-și alege hainele, potrivit jurnaliștilor de la impact.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: