Redactia.ro
Home » Stil de viață » Fetița care a interpretat-o pe Emma în serialul Friends este acum o femei în toată firea

Fetița care a interpretat-o pe Emma în serialul Friends este acum o femei în toată firea

Emma în serialul Friends

Dacă ai fost un mare fan al serialului Friends, probabil vei fi surprins să afli de cât de mult a crescut actrița care a interpretată pe Emma, fiica lui Rachel cu Ross. Ei bine, bebelușul din Friends, tocmai a absolvit liceul!

Fanii serialului vor ști că Emma Geller-Green, fiica lui Ross (David Schwimmer) și Rachel (Jennifer Aniston), a jucat un rol integral în ultimul sezon al serialului. Acum, gemenele Cali și Noelle Sheldon, care au jucat rolul ei împreună, au ajuns într-unul din cele mai importante momente ale vieții lor – au absolvit liceul.

Poate fi un șoc pentru fanii mai vechi ai serialului, care au văzut-o pe Emma prima oară când era bebeluș. Acum au înaintat în vârstă destul încât o văd terminând liceul.

Cum trece timpul…

Cali a postat o poză pe Instagram, împreună cu sora ei Noelle, la ceremonia de absolvire, în robele lor verzi. “Asta a fost” a scris în descriere și într-adevăr, a fost.

Pe lângă asta, Emma, personajul fictiv din serial, de asemenea a trecut de un moment important din viață – a împlinit 18 ani. Asta duce momentul din serial, “Bună Emma, este anul 2020!”, la un alt nivel.

Felicitări Cali și Noelle!

View this post on Instagram

that’s a wrap ✌️

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

Etichete: