Redactia.ro
Home » Știri » Fetiță de 14 ani, dată dispărută în Dolj a fost găsită nevătămată

Fetiță de 14 ani, dată dispărută în Dolj a fost găsită nevătămată

Fetiță de 14 ani, dată dispărută în Dolj a fost găsită nevătămată

O fată de 14 ani din județul Dolj, a fost dată dispărută, duminică, de către familia aceasta. Aceasta a fost găsit năvătămată, a doua zi.

Fetiță de 14 ani, dată dispărută în Dolj a fost găsită nevătămată

O adolescentă de 14 ani care a fost dată dispărută ieri, a revenit acasă, luni dimineață. Ana Maria Mandoiu, le-a povestit polițiștilor că a plecat de bunăvoie de acasă din cauza că se certase cu mama ei. Adolescenta a declarat că s-a ascuns toată noaptea în podul unei case. Duminică, fetița de 14 ani nu a mai ajuns acasă, în localitatea Bistreț.

Dată dispărută duminică

Conform Poliției al Județului Olt, duminică, oamenii legii au fost sesizați de o femeie din Bistreț, cu privire la faptul că fiica acesteia, Ana Maria Emilia a dispărut.

Din verificări s-a stabilit faptul că, pe timpul plecării, minora a stat în podul unei case din localitate. De asemenea, aceasta a declarat că ar fi plecat de acasă după ce ar fi avut unele discuţii în contradictoriu cu familia„, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

25 de polițiști au participat din cadrul Seriviciului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Băilești și secția 8 Poliție Rurală Rast. De asemenea, autoritățile au anunțat DGASCPC Dolj, pentru consilierea prihologică a fetei.

Citeste si:Olandezul suspectat că ar fi ucis-o pe fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa a părăsit deja România

Etichete: