Redactia.ro
Home » Știri » Fetiță găsită în țărmul mării. Un unicorn gonflabil a ajutat-o să supraviețuiască

Fetiță găsită în țărmul mării. Un unicorn gonflabil a ajutat-o să supraviețuiască

fetita-unicorn

O fetiță a fost găsită plutind pe un unicorn gonflabil în largul mării. Copila de doar câțiva ani a fost văzută de echipajul unei nave grecești. Foarte calmă, fetița nu a realizat ce i se întâmplă și acest lucru a ajutat-o să supraviețuiască.

Fetiță găsita în largul mării

Fetița se afla pe un unicorn gonflabil de ore bune dacă luam în considerare distanța mare la care se afla de țărm. Fetița în jur de patru – cinci ani, cu părul blond și prins a fost salvată de feribotul grecesc. Ca prin minune, ea și-a păstrat calmul dar și echilibrul și nu s-a speriat nici măcar când nava a oprit să o ajute.

Ea plutea pe un colac gonflabil în formă de unicorn. Colacul avea parte de jos închisă, lucrul ce a ajutat-o pe copilă. Mai mult, ea avea și două perne cu aer pe mâine ce au ajutat-o să nu se scufunde. Inconștiența tipică vârstei au fost în folosul ei în aceste momente.


Care sunt salvatorii fetiței

Fetița ce plutea în largul mării, a fost văzută de echipajul unui feribot grecesc. Totul s-a întâmplat între Rio și Antirio. Norocul fetiței a fost că acest feribot face regulat acestă cursă. Cei de pe nava numită „Salaminomachos” nu au stat pe gânduri, iar când și-au dat seama de pericolul în care se afla cea mica au oprit ambarcațiunea.

Momentan nu se cunoaște contextul prin care aceasta a ajuns în larg. De asemenea, nu se cunosc părinții celei mici. Cel mai probabil, fetița a intrat în apă, iar într-un moment de neatenție din partea părinților a fost luată de curenți. Videoclipul apărut pe internet a ajuns viral. Nimeni nu poate să își explice ce s-a întâmplat și cum a ajuns copila acolo. Internauții au avut doar cuvinte de laudă la adresa tuturor celor care au ajutat la salvarea ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: