Redactia.ro
Home » Monden » Fetița Oanei Roman și a lui Marius Elisei nu știe despre divorț. Ce i-au spus părinții

Fetița Oanei Roman și a lui Marius Elisei nu știe despre divorț. Ce i-au spus părinții

GALERIE FOTO (3) Oana Roman și Marius Elisei

Noi detalii ies la iveală după ce Oana Roman și Marius Elisei au divorțat. Fetița lor, Isabela, în vârstă de șapte ani, nu știe că părinții ei au pus punct definitiv relației. Marius Elisei a dezvăluit ce i-au spus micuței, pentru a nu o afecta.

Fetița Oanei Roman și a lui Marius Elisei nu știe despre divorț. Ce i-au spus părinții

Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, în vârstă de șapte ani, încă nu a aflat că cei doi au divorțat. Părinții ei au vrut să o protejeze, pentru a nu-i afecta starea. Marius Elisei a precizat într-un interviu ce i-au spus celei mici, care deja simte lipsa lui.

Image result for oana roman si marius elisei cu fetita lor

Fostul soț al Oanei Roman, Marius Elisei, a mărturisit la Antena Stars că Isabelei i s-a spus că părinții sunt certați și supărați unul pe altul, informează Click.ro. Asta pentru că, deja, ea este marcată de separarea îndelungată, încă din luna decembrie, a celor doi. Isabela simte lipsa lui Marius Elisei, iar într-o zi chiar micuța a recunoscut asta printr-un apel telefonic, în timp ce era în vacanță cu mama sa, Oana Roman.

Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze (…) Ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult. A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: «Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!». Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei, nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!”, a spus Marius Elisei, la Antena Stars.

Pe data de 15 februarie, Marius Elisei și Oana Roman s-au prezentat la notar pentru a-și semna actele de divorț. Ei s-au despărțit în luna decembrie, dar nimeni nu i-a crezut că vor divorța de această dată. S-au separat și în trecut, în repetate rânduri, dar s-au reîmpăcat.

Imediat după ce a ieșit de la notar, Oana Roman a mai stat câteva secunde în mașină, punându-și mâna la gură, semn că a fost efectată de moment. Nici lui Marius Elisei nu i-a fost ușor. Preț de câteva minute, după ce a semnat actele de divorț, a stat bulversat să fumeze.

Ce spun Oana Roman și Marius Elisei despre divorț

După ce în spațiul public au apărut imagini cu ei de la notar , Oana Roman și Marius Elisei au confirmat divorțul printr-un video, pe rețelele de socializare. Oana Roman a precizat că va rămâne în relații de prietenie cu Marius Elisei, chiar dacă au spus ”Adio!” căsniciei.

„Dragii mei din respect fata de voi comunitatea mea, am hotărât sa vorbim aici. Împreună va anuntam ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respecta și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, va mulțumim pentru suport și înțelegere”, a explicat Oana Roman.

Image result for oana roman si marius elisei casatorie

Divorțul s-a desfășurat pe cale amiabilă, a spus, ulterior și Marius Elisei. El a mai precizat că: ” (…) atunci când închei trebuie să închei exact cum te-ai cunoscut”.

„Ieri am semnat actele de divorț amiabil, așa cum mi se pare normal să se termine o căsnicie. Chiar dacă la unii există ceva la mijloc mai mult decât copilul, în sens ca sunt și partaje, ei bine am ales să se termine frumos și într-un mod civilizat, mai ales ca atunci când închei trebuie să închei exact cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație”, a explicat și Marius Elisei.

Image result for oana roman si marius elisei casatorie

Șapte ani au fost împreună Oana Roman și Marius Elisei. Ambii au custodie comună asupra fetiței lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: