Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei au divorțat! Au mers la notar

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat! Au mers la notar

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat? Vedeta a făcut noi dezvăluiri

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, luni, la notar, transmite Spynews. Cei doi s-au despărțit în luna decembrie și, deși mulți nu i-au crezut că vor pune capăt definitiv relației, iată că acest lucru s-a întâmplat. Marius Elisei a fost primul care a ajuns la notar, iar mai târziu a ajuns și Oana Roman să semneze  actele pentru ruperea căsniciei.

Oana Roman și Marius au divorțat! Au mers la notar

Oana Roman și Marius Elisei s-au prezentat, luni, la notar și au divorțat. Potrivit Spynews, Marius Elisei a ajuns primul la fața locului pentru a semna actele de divorț și, după ce a lăsat-o pe cea mică la grădiniță, a ajuns și Oana Roman.

Foto: Spynews

Înainte de a intra la notar, Oana Roman a stat preț de câteva minute în mașină și a fumat o țigară.

oana roman in masina cu mana la guraUlterior, după ce și-a făcut curaj și a semnat divorțul, Oana Roman s-a întors la mașină, unde a mai stat câteva clipe și, la un moment dat și-a pus mâna la gură, semn că nu a fost o decizie ușoară. Și Marius Elisei a ieșit destul de bulversat de la notar, a stat câteva minute să fumeze dintr-o țigară.

marius elisei isi aprinde tigara

De ce s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei

Nu se cunoaște cu exactitate cauza divorțului. În emisiunea Andreei Mantea, Oana Roman a precizat că Marius Elisei a început să se simtă deranjat de prezența mamei ei în casa lor, deși chiar el a insistat ca aceasta să stea împreună cu ei.

”Marius a fost cu ideea să o iau pe mama la noi și tot el a regretat apoi. Simțea că nu mai are intimitate, dar ea nu-i zicea și nu-i făcea nimic. Mama niciodată nu s-a băgat în alegerile mele. Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi și nu au fost niciodată exterioare, ci interioare. Cu siguranță, că la noi au fost și certuri care să însemne o dragoste cu năbădăi, dar au fost și lucruri care au ținut de principiile de viață, pe care nu le poți schimba. De data asta nu a fost ceva de moment, deși au fost multe de-a lungul timpului. Niciodată nu a fost scenariu, dar acum, pe undeva s-a rupt ceva, s-a umplut paharul. Pasiune și iubire ca la început nu mai e, dar importante sunt prietenia și respectul, iar când se duc astea… Mie mi se pare, când crezi că doar pasiunea contează și încrederea și prietenia sunt puse în discuție, atunci este o problemă. Eu sunt foarte ok cu situația asta, cred că așa e mai bine pentru toată lumea, în primul rând pentru Isa. Eu acum sper carelația mea cu el să fie mai senină și mai echilibrată așa și mai neconflictuală, decât a fost până acum. Nu cred că mai există cale de împăcare”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D.

În luna decembrie, atunci când a anunțat despărțirea, Oana Roman spunea că Marius Elisei a lăsat-o fără afacerea de familie, un site de haine, trecut pe numele lui, dar la care Oana a precizat că a muncit foarte mult.

Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns. Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei! Firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect., a spus Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: