Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei, mesaj subtil pentru Oana Roman: „Nu stă crinul cu ciulinul”

Marius Elisei, mesaj subtil pentru Oana Roman: „Nu stă crinul cu ciulinul”

GALERIE FOTO (2) Marius Elisei, mesaj subtil pentru Oana Roman

Marius Elisei, mesaj subtil pentru Oana Roman. Marius Elisei și Oana Roman au luat drumuri separate de câteva săptămâni, după ce au decis de comun acord să se despartă. Cu toate astea, Elisei pare extrem de afectat de divorț, sau cel puțin asta dă de înțeles ultima postare publicată pe rețelele de socializare.

Marius Elisei, mesaj subtil pentru Oana Roman: „Nu stă crinul cu ciulinul”

Marius Elisei, mesaj subtil pentru Oana Roman. Marius Elisei și Oana Roman au decis să se despartă după șase ani de căsnicie. Oana Roman și-a anunțat fanii înainte de sărbătorile de iarnă că s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Marius Elisei, mesaj subtil pentru Oana Roman.

Cu toate astea, se pare că Marius Elisei este extrem de afectat de despărțirea de Oana Roman. Asta se înțelege din postarea pe care acesta a publicat-o pe Instagram, la Instastory. Marius Elisei s-a filmat în timp ce pe fundalul video-ului că se aude piesa Connect-r „Înapoi la zero”. „Gol pe dinăuntru vin să fac iar plinul
Tu Doamne te cobori ș-apoi dispari și rupe filmul
Dar taina ta e simplă s-o simtă mai tot creștinul
Nu stă crinul cu ciulinul nici dulceața cu veninul
Mă fac că nu văd Doamne, că duc păcate de-o vreme
Le duc în spate pe toate mi-am făcut teme și scheme
Justificări la probleme, să pară totul devreme
Dar orice măr frumos pe-afară ascunde-n în el un mare vierme
Dă-mi ochii tăi că ochii mei sunt deja alții
Dă-mi mâna ta ca să o întind când o cer frații
Dă-mi jugul tău să-l pun la gât când vreau senzații
Și puțin din arta ta când mă apuc să fac creații
Doamne te rog
Nu sunt vreun erou”, sunt doar o parte din versurile piesei pe care Marius Elisei a postat-o pe rețelele de socializare.

Mesajul lui Marius Elisei

Izabela, afectată de divorțul dintre cei doi

Fetița Oanei Roman și a lui Marius Elisei este cea mai afectată de această despărțire. Invitată într-o emisiune împreună cu fiica sa, Oana a vorvit despre decizia luată de a se separa de Marius Elisei. Oana a precizat că va pleca împreună cu Izabela într-o vacanță, pentru că este afectată de când părinții ei s-au despărțit. „Isa doarme acum cu mine de când tati a plecat. Practic, patul este doar de formă, camera ei este folosită doar pentru lucru”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii.

Oana Roman a reușit să-și îndeplinască visul, acela de a avea casa ei. Vedeta s-a mutat în 2019 într-o vilă spațioasă, care are 300 de mp și are 4 dormitoare, 2 livinguri, un garaj, dar și o terasă. „Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a explicat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: