Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei s-a dat la Cristina Cioran! Oana Roman a luat foc

Marius Elisei s-a dat la Cristina Cioran! Oana Roman a luat foc

GALERIE FOTO (2)

Apar noi detalii din căsnicia Oanei Roman cu soțul ei! Marius Elise s-a dat la Cristina Cioran la o petrecere și s-a ales cu o bătaie pentru că a provocat un scandal. Aceste lucruri au enervat-o pe fiica lui Petre Roman. 

Marius Elisei s-a dat la Cristina Cioran

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio după șapte ani de relație. Deși showbiz-ul a fost șocat de ce s-a întâmplat, se pare că acum ies la iveală detalii neștiute din viața celor doi părinți. Având în vedere cele întâmplate, nu este de mirare faptul că au decis să se despartă într-un final.

În urmă cu câteva luni, pe vremea când încă formau un cuplu, Oana Roman și Marius Elisei au fost invitați la o petrecere privată de la o fostă prezentatoare de la ProTV. Acolo, soțul Oanei Roman a reușit să provoace un scandal imens. Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, în urmă cu câteva luni, soțul Oanei Roman ar fi fost în centrul unui eveniment extrem de neplăcut. Totul s-ar fi întâmplat într-o renumită locație din Snagov, acolo unde Vica Blochina a organizat un mega-party.

Surse din anturajul celor doi au declarat că la puțin timp după miezul nopții, Oana Roman s-a retras de la petrecere, însă soțul ei a rămas pentru a petrece în continuare. Acesta s-a dezlânțuit după plecare soției lui și a reușit să atragă atenția invtaților. Soțul Oanei Roman a recurs la unele gesturi mai puțin potrivite pentru un om însurat.

Marius Elisei s-a dat la Cristina Cioran! Oana Roman a luat foc

Comportamentul nepotrivit al acestuia ar provocat disconfortul mai multor invitați. Printre persoanele care au fost deranjate de Marius Elisei s-ar fi numărat și Cristina Cioran, pe care acesta nu o mai lăsa în pace. Soțul Oanei Roman ar fi pipăit-o pe aceasta de față cu ceilalți invitați. Aceste ieșiri ar fi fost trecute cu vederea, dacă nu spre dimineață, Marius Elisei nu ar fi provocat un mega-scandal în urma căruia a ieșit bătut.

”S-a luat de iubita unui afacerist. Inițial bărbatul, care este extrem de liniștit, fiind un cunoscut constructor din București, a încercat să-l liniștească pe Marius. Soțul Oanei a fost extrem de agitat și l-a provocat pe acesta. A întrecut măsura și afaceristul l-a caftit. I-a jignit iubita,  cred că orice bărbat ar fi reacționat la fel. Nimeni nu și-a dorit ca la petrecerea Vicăi să iasă scandal, dar Marius Elisei a provocat totul. S-a comportat extrem de ciudat cu toată lumea. A doua zi s-a certat cu Oana pentru că aceasta i-a reproșat că o face de rușine în oraș. N-ar fi primul incident de genul acesta pe care îl provocă ”au declarat surse pentru cancan.ro.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

După șapte ani de relația, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Deși nu a fost decizia ei, Oana a trebuit să se conformeze dorințelor fostului partener și să accepte faptul că relația nu mai poate continua. Despărțirea părea să fie una cu scântei, vedeta le-a mărturisit fanilor că nu păstrează legătura cu Marius Elisei, care refuza să vorbească cu ea.

“Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale”, a spus Oana Roman.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: