Redactia.ro
Home » Știri » Fetița ucisă și arsă în Arad. Tatăl vitreg a recunoscut crima îngrozitoare

Fetița ucisă și arsă în Arad. Tatăl vitreg a recunoscut crima îngrozitoare

Fetița ucisă și arsă în Arad.

Fetița ucisă și arsă în Arad. Sâmbătă, cadavrul fetiței a fost găsit pe un teren de lângă un cimitir, de câinele unui localnic. Ulterior, autoritățile au identificat victima și l-au reținut pe tatăl său vitreg, care a recunoscut că este autorul crimei. Bărbatul i-a spus mamei acesteia că fetița se află la vecini. Femeia se afla în spital la momentul crimei, dând naștere celui de-al treilea copil al său.

Fetița ucisă și arsă în Arad. Tatăl vitreg a recunoscut crima îngrozitoare

Fetița ucisă și arsă în Arad. Ies la iveală detalii șocante despre moartea micuței Antonia, fetița ucisă și incendiată la Arad. Vineri, un bărbat a alertat autoritățile după ce un câinele său a descoperit un cadavru pe un teren de lângă un cimitir. Autoritățile au descoperit că era vorba despre trupul unei fetițe de cinci ani, dar trupul acesteia a fost găsit incendiat. Ulterior, au reușit să-i facă portretul acesteia, iar o apropiată a familiei a recunoscut-o  și a alertat poliția.

Tatăl vitreg, un tânăr de 23 de ani, a fost principalul suspect în acest caz, iar marți dimineață aceasta a recunoscut că a omorât-o pe micuță. Bărbatul le-a povestit autorităților că fetița l-a enervat pentru că voia să se joace cu el și era agitată, motiv pentru care a lovit-o de mai multe ori cu capul de perete. Antonia, 4 anișori, mai avea un frățior de 3 ani, iar tatăl vitreg era responsabil cu îngrijirea lor, deoarece mama se afla internată în spital după ce născuse al treilea copil.

După ce și-a dat seama că fetița nu mai respira, tânărul a spălat-o și a încercat să scape de cadavru. A pus-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi pe un câmp, a incendiat-o cu două sticluțe de acetonă de unghii, după care a plecat. Anchetatorii au stabilit că micuța Antonia nu a fost agresată sexual.

Tatăl vitreg i-a explicat iubitei sale după ce s-a întors de la maternitate, că fata este plecată în vecini. „Mama a sosit acasă în cursul zilei de luni, după ce a fost la spital să nască. Ajunsă acasă, a întrebat unde este Antonia, iar concubinul i-a spus că este în vecini”, a explicat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Trupul neînsuflețit al Antoniei a fost găsit pe un câmp

După ce procurorii au făcut publice imagini cu chipul fetiței, o persoană a recunoscut-o și s-a prezentat la Poliție, indicându-le oamenilor legii că familia locuiește în municipiul Arad. Luni seara, polițiștii au ajuns la locuința familiei, iar bărbatul a fost reținut. Raportul expertizei medicale relevă că moartea micuței a fost provocată de o lovitură la cap.

Anchetată de autorități, mama fetiței a declarat că nu a știut nimic despre decesul și incendierea fiicei sale. Cu toate astea, femeia nu a declarat dispariția micuței. ”Inculpatul nu a recunoscut săvârşirea faptelor, a declarat doar că în cursul zilei de sâmbătă a auzit un zgomot, o lovitură în baie şi a observat că victima căzuse pe gresie în exteriorul căzii. Apropiindu-se de copil a constatat că fetiţa nu are puls, astfel încât s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru pe care l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taximetrul până în cartierul Bujac din cartierul Aurel Vlaicu din Arad. După ce a ajuns în zona cimitirului din Bujac a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând apoi de la faţa locului. Inculpatul nu a recunoscut nici incinerarea cadavrului. Mama copilului nu ştia de cele întâmplate, născuse de şase zile şi nu a venit acasă decât în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răpuns că se află în vecini. Conform declaraţiei martorei, este cunoscut ca şi consumator de droguri”, a declarat procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Arad, Ruxandra Tarcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: