Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Adelinei Pestrițu l-a cunoscut pe Moș Crăciun din Laponia. Cum a fost experiența pentru micuță

Fiica Adelinei Pestrițu l-a cunoscut pe Moș Crăciun din Laponia. Cum a fost experiența pentru micuță

GALERIE FOTO (4)

Adelina Pestrițu a decis ca anul acesta familia sa să petreacă Crăciunul într-un mod inedit. Și-au făcut bagajele și au plecat tocmai în Laponia, unde fiica sa a avut șansa să-l cunoască personal pe Moș Crăciun. Fericită, vedeta a povestit cum a decurs această întâlnire deosebită.

În timp ce majoritatea vedetelor de la noi au ales să facă sărbătorile de iarnă acasă, înconjurați de cei dragi, Adelina Pestrițu și partenerul său, Virgil Șteblea, au plecat într-o călătorie inedită. Și-au făcut bagajele și au ajuns tocmai în Laponia, unde micuța Zenaida l-a cunoscut pe Moș Crăciun.

Vedeta s-a pregătit din timp pentru această călătorie, așa că a luat cu ea multe haine groase și a avut un plan bine pus la punct. Și-a dorit să experimenteze cât mai multe alături de familia sa în această vacanță, iar dorința i s-a împlinit.

Fiica Adelinei Pestrițu l-a cunoscut pe Moș Crăciun din Laponia. Cum a fost experiența pentru micuță

Cel mai așteptat moment de Zenaida a fost, bineînțeles, întâlnirea cu Moșul și renii săi. Adelina a povestit întâmplarea în mediul online, unde are o comunitate impresionantă de urmăritori.

„Dacă noi am fost extrem de entuziasmați, Zeny este în extaz. Ajunși pe teritoriul Moșului Crăciun am coborât din mașina-transport privat și am fost preluați de un elf. În pădure, pe întuneric, unde mai zăreai câte un felinar aprins, în zăpadă stânga-dreapta, am fost conduși de micul elf la Moș Crăciun, care ne aștepta la poarta înaltă din lemn, cu felinarul aprins, în mână. Cânta și ne zâmbea larg, Zeny s-a oprit și s-a uitat lung la el și parcă nu-i venea să creadă că e real ceea ce vede. Moșul a luat-o de mânuță și au început să meargă pe drumul din pădure plin ochi cu zăpadă și copaci cu crengile lăsate de la atâta ninsoare. Îi aștepta o sanie trasă de un ren. Era chiar Rudolf, cel cu nasul roșu. Rudolf și un elf.”, a povestit vedeta.

Fiica Adelinei Pestrițu s-a bucurat chiar și de o plimbare în sania moșului, timp în care a ascultat colinde cântate chiar de acesta. Din peisaj nu a lipsit nici Doamna Crăciun, care au fost încântați să o cunoască pe Zeny și să-i arate căminul lor. Aici fetița s-a distrat de minune, deoarece a făcut biscuiți, a cântat și a dansat alături de noii săi prieteni.

„Zeny și Moș Crăciun s-au urcat în sanie și au pornit spre casa lui. Moșul i-a cântat tot drumul. Ajunși în fața casei, de la căldură iese Doamna Crăciun însoțită de un alt elf. Au luat-o amândoi de mână și au intrat în casă, de unde ieșea un miros cald de biscuiți dulci. Eram fascinați cu toții. Ne-am făcut confortabili, iar Zeny a fost invitată să facă biscuiți împreună cu Doamna Crăciun. A acceptat cu zâmbetul pe buze provocarea. A primit cadouri, au cântat, au dansat și au făcut multe poze. Totul fără ca să ne uităm la ceas sau să ne grăbească cineva. Absolut superb!”, a scris Adelina Pestrițu pe una dintre rețelele de socializare.

Etichete: