Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Anamariei Prodan, Rebecca Prodan, ținută în puf de iubit! Cum i-au suprins paparazzi

Fiica Anamariei Prodan, Rebecca Prodan, ținută în puf de iubit! Cum i-au suprins paparazzi

Fiica Anamariei Prodan, Rebecca Prodan, este răsfățată de iubit. Odată cu revenirea ei de la studiile din Milano, paparazzi au surprins-o pe aceasta alături de partenerul său și prietenii ei cei mai buni, pe străzile din Capitală.

Rebecca Prodan, ținută în puf de iubit

Rebbeca Prodan, fiica Anamariei Prodan Reghecampf, este ținută în puf de iubitul ei. Cel puțin, asta au observat paparazzi. Rebecca Prodan (21 de ani) a revenit de la studii, din Milano, și  și-a reîntâlnit prietenul, dar și o parte dintre amici, în țară, informează Spynews.

Cu toții au luat masa într-o locație de lux din București și, ulterior, s-au îndreptat către vila Rebeccăi din zona de nord a Capitalei. La întâlnire, Rebecca a optat pentru o ținută care pare modestă, dar valoarea este una dincolo de aparențe, având în vedere că mama sa poartă brățări de peste 20.000 de euro. În ceea ce privește mașina pe care o conduce, acesta este un bolid de lux, pe care îl mai conduce, ocazional, și iubitul ei. Paparazzi au văzut cum el este grijuliu cu Rebecca. Nu a lăsat-o ”să se lupte” cu aglomerația din Capitală și a preluat el șofatul.

Se vede că e fata lu' mama! Rebecca Prodan este ținută în puf de iubitul ei, care îi conduce până și mașina. Imagini cu fiica cea mică a sexy impresarei / PAPARAZZI

Sursa: Spynews

Rebecca Prodan, singura femeie din conducerea unui club din Liga 1

Fiica Anamariei Prodan Reghecampf a devenit, în urmă cu câteva luni, singura femeie din conducerea unui club din Liga 1.

„Mi-am dorit să aplic ceea ce m-au învățat familia și școala. Încet, încet, noi, cei patru frați, trebuie să ducem mai departe micul imperiul pe care părinții nostru l-au construit de la zero. Fotbalul aduce atâta bucurie…Eu sunt omul care ascultă și învață. Și oamenii de la Hermannstadt au fost foarte OK, nu m-am simțit nicio clipă privită ca pe o… hai să zic ciudățenie… Nu sunt nici prima, nici ultima femeie în structura de conducere a unui club de fotbal.”, a declarat Rebecca Prodan Dumitrescu, pentru Fanatik.

Rebecca Prodan își respectă foarte mult funcția pe care o are. Ea crede că sportul și fotbalul trebuie să persiste.

„Noi, ca familie, respirăm fotbal și în general sport. Mă alătur celor ce își doresc să facă performanță, celor ce iubesc să vadă bucurie pe stadion și celor ce promovează sportul, adică viața.

Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară. Sibiul este un oraș minunat, cu oameni minunați, care merită o echipă minunată”, a mai precizat tânăra de 21 de ani.

Întrebată cum se autocaracterizează, de către sursa menționată anterior, Rebecca Prodan se vede un om educat, căruia îi place să iasă în evidență prin lucruri exemplare pentru cei din jur.

”Rebecca Prodan Dumitrescu este un om în adevăratul sens al cuvântului, cu o educație perfectă și un bun simț incredibil pe care… mi-a spus mie cu toată sinceritatea (râde)… nu ar vrea să-l piardă din cauza faptului că a intrat în fotbal.În orice caz nu sunt o fire care își dorește să iasă în față cu orice preț doar de dragul publicității. Îmi doresc să ies în față cu ceva din care lumea poate să învețe ceva și să ia exemplu. Ai văzut și de la primul răspuns că sunt o modestă… (râde)”, a mai afirmat Rebecca Prodan Dumitrescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: