Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Andei Călugăreanu o visează neîncetat: „Îmi cere mâncare, apă, țigări”. Poveste emoționantă

Fiica Andei Călugăreanu o visează neîncetat: „Îmi cere mâncare, apă, țigări”. Poveste emoționantă

Fiica Andei Călugăreanu, Ioana Tufaru a trecut printr-o reală tragedie de viață la o vârstă fragedă, atunci când mama ei s-a stins. Cele două au avut o relație specială mamă-fiică și ca atare o visează și acum pe femeia care i-a dat viață.

S-a stins prea devreme

Anda Călugăreanu a fost o artistă extrem de apreciată în anii comunismului. Când s-a întors în România dintr-un turneu din Israel, aceasta avea o stare de sănătate precară. La câteva luni, s-a stins din viață la vârsta de doar 45 de ani, în anul 1992, diagnosticul fiind cancerul la plămâni.

Inițial, artista a fost căsătorită cu actorul Dan Tufaru, din care a rezultat, Ioana. Ulterior, s-a recăsătorit.
Ioana Tufaru avea doar 14 ani atunci când și-a pierdut mama și era acasă când s-a întâmplat tragedia. Și acum, la 30 de ani de la moartea mamei, Ioana își visează mama cerându-i câte ceva.

Ioana, declarații emoționante la 30 de ani de la moartea mamei

Într-un interviu acordat celor de la Ego.ro, Ioana a făcut câteva dezvăluiri la 30 de ani de la moartea mamei sale:

„Eu și mama am avut o relație foarte puternică. M-a adorat. Mă alinta bubulina, căci eram grăsuță! Știa că este foarte bolnavă, a luptat, dar era foarte slăbită.

Mi-a spus că ea o sa moară și să am grijă ce fac în viață. Eram acasă când a murit. A fost o tragedie, aveam doar 14 ani… Atunci m-am trezit singură pe lume…”, spune cu tristețe, Ioana Tufaru.

Fata Andei Călugăreanu își visează mereu mama

Ioana Tufaru o visează și acum pe mama sa. Tânăra e convinsă că o veghează neîncetat și că îi călăuzește drumul vieții:

„O visez mereu că îmi cere ceva. Mâncare, apă, țigări. Mi-a cerut, acum câțiva ani, chiar și o pătură, cu care să se învelească acolo, că îi e tare frig. Am dat de pomană mâncare și haine. Sunt convinsă că mă veghează, o simt alături tot timpul.
Se apropie Paștele, cu mama am multe amintiri. La pregătiri pentru masa tradițională nu o ajutam eu, eram prea micuță. De Iepuraș, ea mă răsfăța cu daruri, hăinuțe și dulciuri. De Paște voi găti și eu ce am văzut la noi în casă, pe masă vom avea ouă vopsite, salată, miel, ciorbiță!’, a mai continuat Ioana Tufaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: