Redactia.ro
Home » Știri » Fiica Andreei Esca a terminat facultatea. Un om important din viața Alexiei Eram a lipsit de la absolvire

Fiica Andreei Esca a terminat facultatea. Un om important din viața Alexiei Eram a lipsit de la absolvire

Fiica Andreei Esca a terminat recent facultatea. Alexia Eram a studiat la facultate în Marea Britanie. La absolvire, atât părinții, cât și fratele ei, au fost alături de Alexia. Surprinzător, însă, o altă persoană importantă din viața influenceriței a lipsit de la marele moment. Despre vine este vorba.

Fiica Andreei Esca a terminat facultatea. Un om important din viața Alexiei Eram a lipsit de la absolvire

Multe imagini de la fericitul moment au luat cu asalt toate rețelele de socializare. Marele absent de la eveniment a fost chiar iubitul Alexiei, Mario Fresh. Cu toate astea, Mario nu a lăsat nemarcat momentul și i-a trimis un mesaj emoționant: Mândru rău de tot. Bravo, Cap (n. red. porecla pe care i-a dat-o el Alexiei)”, a scris Mario Fresh.

Chiar dacă iubitul său a lipsit, Alexia a avut toate motivele să fie fericită. Lângă ea au fost Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, dar și fiul lor, Aris Melkior. Cu toții s-au bucurat și au felicitat-o pe Alexia pentru reușită.

Dragă Alexia Eram, suntem foarte mândri de tine și îți dorim o viață plină de fericire, în care cei de lângă ține să te prețuiască mereu la adevărată ta valoare și pe măsură sufletului tău, atât de bun. #alexiamargoteram #graduation University for the Creative Arts – UCA” a fost mesajul Andreei Esca.

Mario Fresh, despre căsătorie

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani. Aceștia, însă, nu plănuiesc să se căsătorească prea curând. Mai mult, Mario a și explicat motivul pentru care nu vrea să se însoare cu fiica Andreei Esca.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex.

Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză.

M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a declarat Mario Fresh în emisiunea online a lui Marius Manole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: